Rihanna ve ASAP Rocky MET Gala'yı Kapattı
MODA

Rihanna ve ASAP Rocky MET Gala'yı Kapattı

2021 MET Gala'nın kırmızı halısında en son Rihanna ile erkek arkadaşı ASAP Rocky yürüdü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Eylül 2021

Pop yıldızı, moda ve güzellik patronu Rihanna, 2021 MET Gala için Metropolitan Sanat Müzesi'nin merdivenlerinde çarpıcı bir kreasyonla büyük bir giriş yaptı. (Biraz modaya uygun bir şekilde geç de olsa.)

Rihanna ve erkek arkadaşı rapçi A$AP Rocky, Balenciaga imzalı kıyafetleriyle baş döndürücü bir şekilde geceyi kapattı. Yıldız, dramatik tasarımını kristal süslemeli örgü bir bere, etkileyici bir elmas gerdanlık kolye ve erik rengi bir dudakla eşleştirdi. Rocky, Rih'in yanında fotoğraf çektirirken kendini canlı kapitone bir battaniyeye sardı.

Hayranlar, pop yıldızının yıllık moda etkinliğine gelişinden önce Carlyle otelinden ayrıldığını gördü ve hararetli tezahüratlarıyla karşılandı.

Rihanna, Met Gala kırmızı halısını kapatmaya yabancı değil. Süperstar, yıllar boyunca Alexander McQueen ve Stella McCartney'nin çarpıcı kreasyonlarını giymek de dahil olmak üzere ünlü Met basamaklarını çıkarken en unutulmaz moda anlarının bazılarına imza attı. Bu yıl, sadece galaya katılmakla ve resmi after party'ye ev sahipliği yapmakla kalmayıp, aynı zamanda MET'e eşlik eden moda sergisinde de öne çıkan bir tasarımcı.
The Savage Not Sorry Lace Bodysuit and the Commitment Issues Fishnet Vücut Çorabı, MET'in kalıcı moda koleksiyonunda yer alıyor.