Prada, Milano ve Şanghay'da Eş Zamanlı Defile Düzenleyecek
MODA

Prada, Milano ve Şanghay'da Eş Zamanlı Defile Düzenleyecek

Prada, Milano ve Şanghay'da eş zamanlı podyum gösterisine ev sahipliği yapacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Eylül 2021

İki tane olabilecekken neden bir podyum sunumuna ev sahipliği yapasınız ki? Prada, dünyaya bir gösteriyi canlı yayınlamak yerine, Milano Moda Haftası sırasında Milano ve Şanghay'da eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek ikili podyum sunumuna ev sahipliği yapıyor.

Prada'nın yaratıcı yönetmenler Miuccia Prada ve Raf Simons tarafından birlikte tasarlanan İlkbahar Yaz 2022 koleksiyonu, 24 Eylül'de Milano'da 15.00'te ve Şanghay'da 21.00'de canlı olarak gerçekleşecek.

"Senkron Görünümler" olarak adlandırılan format, fiziksel ve dijital deneyimi birleştirmeyi amaçlıyor. Her iki defilede de konuklara farklı modellerde gösterilen koleksiyonun birebir aynısı ve tamamlayıcı setler sunulacak. Gösteri farklı kıtalarda eşzamanlı olarak yayınlandığından, video ekranları her bir izleyicinin diğerini görmesini sağlayacak.

WWD'ye göre, etkinlik "podyumun benzersiz deneyiminin, teknolojinin sınırları aşma ve bir araya gelme gücünün bir kutlaması olacak. Bir moda ve paylaşım kutlaması." Gösteriler, izleyicilerin iki paralel gösteriden anları toplayacak bir canlı montaja erişebilecekleri prada.com'da yayınlanacak. Prada'nın son canlı şovu, 2020-21 Sonbahar Kışı kadın giyim sunumuydu.