Halpern İlkbahar/Yaz 2022
MODA

Halpern İlkbahar/Yaz 2022

Michael Halpern, 2022 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu Londra Moda Haftası kapsamında tanıttı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Eylül 2021

Michael Halpern, 2022 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu sahne sanatları topluluklarının hikayelerini ve pandemi boyunca nasıl sebat ettiklerini anlatmak için bir araç olarak kullandı.

Karantinalar, Michael Halpern'i imza pullarını ve göz alıcı gece kıyafetlerini eşofman ve gündelik kıyafetlerle değiştirmeye zorlamadı.

Bunun yerine Londra merkezli tasarımcı, pandemiden en çok etkilenenlerin hikayelerini anlatmayı ve ışıltılı, abartılı tasarımlarını biraz neşe getirmek için kullanmayı seçti.

Geçen yıl, sezonun en büyüleyici, duygusal filmlerinden biri için yapılmış olan coşkulu kıyafetleri ön saflardaki çalışanları çekerek yaptı ve bunu 2022 baharı için tekrar yapıyor.

Halpern, podyuma geri dönmek yerine, gösteri sanatları topluluklarının hikayelerini bir film aracılığıyla anlatarak, pandemiden ne kadar kötü etkilendiklerini ve evde mahsur kalırken ne kadar sebat ettiklerini vurgulamayı seçti. Halpern'deki boş bir Kraliyet Opera Binası çevresinde dans ederken koleksiyonu canlandıran Fumi Kaneko, Leticia Dias ve Sumina Sasaki gibi Kraliyet Balesi'nin en iyi balerinlerinden bazılarıyla çalıştı.