Bella Hadid Self-Portrait İçin Kamera Karşısına Geçti
MODA

Bella Hadid Self-Portrait İçin Kamera Karşısına Geçti

Self-Portrait'in İlkbahar 2022 kampanyasının yüzü Bella Hadid oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Eylül 2021

Bella Hadid, Self-Portrait'in son kampanyasının yeni yüzü. Model, Londra Moda Haftası kapsamında sunulan İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunun ön cephesinde bulunuyor.

"Self-Portrait kadınını düşündüğümde, aklımda asla tek bir kişi olmuyor - benim için yaptığım işin zevki, farklı kişilikleri, farklı tavırları ve farklı yaşam biçimleri olan kadınlar için tasarım yapmaktan geliyor." diyor Portrait kurucusu ve yaratıcı yönetmeni Han Chong. "Bu ruhu yeni koleksiyonumla kutlamak istedim ve Self-Portrait kadınının farklı yönlerini, karakterinin farklı yönlerine dönüşen Bella Hadid'in bir dizi görüntüsüyle sunmak istedim." diye ekledi.

Hadid'in kampanyası İngiliz fotoğrafçı Harley Weir tarafından çekildi. Görseller, markaya göre "Bella Hadid'in farklı yönlerini belgelemek ve Self-Portrait kadınının birçok yönünü sergilemek" anlamına geliyor.

Chong, zengin renkler, yeni silüetler ve yumuşatılmış dokulardan oluşan Self-Portrait İlkbahar 2022 koleksiyonu için "dış dünyadaki hayata geçişten" ilham aldı. Koleksiyonun özgür ruhlu estetiği, çeşitli pastel renklere ve rahat kesimlere yansıyor.

Chong, "İçeride geçirilen bir ömür gibi hissettirdikten sonra, giyinmeye modern bir yaklaşım tasarlamak için ilham aldım. Güçlü, kadınsı stiller, ancak aynı zamanda her zaman yumuşak ve rahat. Bu koleksiyon, dünyayla yüzleşmekte özgür olan, kendini farklı kılıklarda hisseden ve yeniden eğlenen Self-Portrait kadınına bir aşk mektubu." dedi.