Bella Hadid Ekoseyi Remiksliyor
MODA

Bella Hadid Ekoseyi Remiksliyor

Hadid sonbahara çoktan başladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Eylül 2021

Model dün New York City'nin NoHo sokaklarında tepeden tırnağa ekose görünümüyle sezonluk bir görünümleydi. Siyah-gri ekoseli bir blazerin yanı sıra koyu mavi paneller ve yıldız şeklinde diz yamalarıyla daha fazla ekoseyi, beyaz ve dekolteli atletin üzerine bir blazer ile giydi. Siyah kare burunlu botlarla asi görünümünü tamamladı.

Chanel çantası ve bir dizüstü bilgisayarıyla klasik defter taşıyordu. Turuncu bir tokayla topladığı saçlarını, küçük mavi güneş gözlükleriyle ve Dilara Fındıkoğlu'nun Anne Boleyn'den ilham alan kolyesiyle süsledi.

Hadid bu eylül, oldukça meşguldu. Yeni kurulan içecek markası Kin Euphorics ile ortaklığını duyurarak başladı. Ayrıca New York Moda Haftası sırasında markanın lansman partisine de ev sahipliği yaptı ve burada kloş ekose pantolon üzerine siyah bir Daisy mini elbise giydi.

Model ayrıca Pazartesi günü yeğeni Khai'nin ilk doğum gününü kutladı. Kız kardeşi Gigi Hadid'in küçük kızına Instagram'da tatlı bir övgüde bulundu, kendisinin ve Khai'nin ailenin Pennsylvania'daki çiftliğinde birkaç fotoğrafını paylaştı. Ayrıca bebeğin mahremiyetini korumaya özen göstererek yüzünü melek emojilerinin arkasına sakladı.