Rihanna'nın 3. Savage X Fenty Şovu
MODA

Rihanna'nın 3. Savage X Fenty Şovu

Rihanna, Amazon Prime'da yayınlanacak Rihanna’s Savage X Fenty Show Vol 3 defilesi için  dün Los Angeles The Westin Bonaventure Hotel’de düzenlenen tanıtıma Bottega Veneta elbise ile katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Eylül 2021

Şarkıcı ve tasarımcı Rihanna, 24 Eylül'de Amazon Prime Video'da yayınlanacak olan son defilesi için sektördeki en büyük isimlerden bazılarını bir araya getirdi.


Rihanna'nın elbisesi Bottega Veneta imzalı

On parmağında on marifet olan yıldız, popüler iç giyim markasının üçüncü bölümü için bir kez daha Amazon Prime ile anlaştı. Savage x Fenty Vol. 3, Cuma günü yayınlanacak.

Rihanna'nın şahsen performans gösterip göstermeyeceğini henüz doğrulamazken, yıldızlarla dolu bir etkinlik olacağı biliniyor.



Şovda yer alan yıldızlar arasında Nas, Daddy Yankee, BIA, Jazmine Sullivan, Ricky Martin, Normani, Jade Novah, Adriana Lima, Alek Wek, Behati Prinsloo, Emily Ratajkowski, Erykah Badu, Gigi Hadid, Irina Shayk, Jeremy Pope, Leiomy, Lola Leon, Mena Massoud, Nyjah Huston, Precious Lee, Sabrina Carpenter, Thuso Mbedu, Troye Sivan, Vanessa Hudgens bulunuyor.

Elbette bu, Rihanna'nın ürün yelpazesine kapsayıcı bir model veya boyut kadrosunu dahil ettiği ilk sefer değil. Moda girişimcisinin güzellik imparatorluğundan giyim işletmelerine kadar kişisel markası, moda dünyasında neredeyse kıskançlık yaratacak kadar çok ürün yelpazesine ve çeşitliliğe sahip. Savage X Fenty Show Vol 3'te de her beden ve vücut tipinden modelleri görebiliyoruz.