Valentino'dan Aşıya Destek İçin "Vaccinated" Yazılı Kapüşonlu Üst
MODA

Valentino'dan Aşıya Destek İçin "Vaccinated" Yazılı Kapüşonlu Üst

Valentino, aşı kampanyasını desteklemek için V imzalı logosunu kullanarak, geliri UNICEF'e bağışlanan "Vaccinated" yazılı sınırlı sayıda bir sweatshirt üretiyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Eylül 2021

Valentino'nun kreatif direktörü Pierpaolo Piccioli, göğsünde kırmızı Valentino "V" logolu siyah bir kapüşonlu giydiği Instagram'da bir selfie yayınladı. V'nin altında Valentino markasına sahip olmak yerine "Vaccinated" (Aşılanmış) yazıyordu. Sweatshirt'in aslında tek seferlik olduğu düşünülüyordu, ancak ünlülerden editörlere ve üst düzey moda stilistlerinden Piccioli'ye sweatshirt'ü üretmesi için yoğun bir talep vardı.

Bazen rüyalar gerçek oluyor, çünkü artık sweatshirt'ün yeni versiyonu Valentino'nun web sitesinde mevcut olacak ve gelirin yüzde 100'ü Dünya Sağlık Örgütü'nün aşı erişimi sağlamaya yardımcı olan Covax programıyla yaptığı çalışmaları desteklemek için UNICEF'e gidecek.

23 Eylül'de markanın resmi web sitesinde satışa sunulacaklar ve 690 dolara satılıyor.

Valentino'nun kreatif direktörü Pierpaolo Piccioli yaptığı açıklamada; "Aşı olmak, bu küresel salgınla savaşmanın en etkili yolu ve aynı zamanda başkalarına saygı ve sosyal sorumluluk sembolü haline geldi. Aşı olmamaya karar vererek özgürlük kavramının arkasına saklanamazsınız. Ne yazık ki, tüm ülkeler COVID-19 aşılarına eşit erişime sahip değil. Valentino, bu işbirliği ile hayat kurtaran COVID-19 aşılarının dağıtım çabalarında UNICEF'i destekliyor." dedi.

Sweatshirt ilk olarak son kampanyalarda birlikte çalıştığı Piccioli ve Lady Gaga'nın Instagram'da bu stili giyerek paylaşmasıyla viral oldu.