Michael Kors 40. Yılını Pop-Up Sergisiyle Kutluyor
MODA

Michael Kors 40. Yılını Pop-Up Sergisiyle Kutluyor

Michael Kors, markanın 40. yıl dönümünü Londra'daki Regent Street amiral gemisinde özel bir vitrin ve sergiyle kutluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Eylül 2021

Amerikalı moda tasarımcısı Michael Kors, Regent Street mağazasının dört ön camı da tasarımcının 2021 Sonbahar/Kış koleksiyonundan görünümlerle dekore edildi, bunlardan biri bu yılın başında New York'un tiyatro bölgesinde gerçekleştirilen podyum gösterisini aktaran LED ekrana sahip.

Mağaza, pencerelerin yanı sıra, interaktif video gösterimleri ve resimli bir zaman çizelgesi aracılığıyla Kors'un 40 yıllık kariyerinin önemli kilometre taşlarını vurgulayan bir pop-up sergiye de ev sahipliği yapıyor.

Sergi, Kors'un koleksiyonun bir parçası olarak yeniden yayınladığı 15 arşiv görünümünden birkaçını modelleyen mankenleri içerecek. MK40 Reissue Capsule, tasarımcının "Michael Kors markasının cazibesini, zamansızlığını ve çok yönlülüğünü" örnekleyen arşivlerinden ilham alan özel bir koleksiyondur.

Kapsüldeki her giysinin, Cindy Crawford, Giselle ve Helena Christensen dahil olmak üzere hangi süper modelin orijinali giydiği gibi benzersiz bir hikayesi var. Müşteriler, arşiv fotoğrafları, kişisel ve tarihi anekdotlar ve Kors'un görünümden bahseden videoları aracılığıyla arkasındaki geçmişi keşfetmek için her parçanın içine dikilmiş benzersiz QR kodunu tarayabilir.