Ho Yeon Jung, Louis Vuitton'ın Yeni Marka Elçisi Oldu
MODA

Ho Yeon Jung, Louis Vuitton'ın Yeni Marka Elçisi Oldu

Squid Game'in yıldızı Ho Yeon Jung, yeni marka elçisi olarak Louis Vuitton'a katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Ekim 2021

Louis Vuitton, Ho Yeon Jung'un yeni global marka elçisi olduğunu duyurdu. İlk kez Louis Vuitton İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonu için podyuma çıkan Ho Yeon Jung, Pre-Fall 2017 kampanyasının ardından Maison'un moda şovlarında yer almaya devam etti. Şimdi ise Güney Koreli aktris Ho Yeon Jung, Louis Vuitton ile yeni bir yolculuğa çıkıyor.

Ho Yeon Jung duygularını "Oyunculuk kariyerime modellik yaptığım Louis Vuitton ile başlamak benim için bir onur. Global elçisi olarak Louis Vuitton ile tüm anları sabırsızlıkla bekliyorum." sözleriyle dile getiriyor.

Louis Vuitton kadın koleksiyonları artistik direktörü Nicolas Ghesquière düşüncelerini,''Ho Yeon'un muazzam yeteneğine ve harika kişiliğine hemen aşık oldum ve birkaç yıl önce Louis Vuitton'da başladığımız yolculuğa bu yeni bölümle devam etmek için sabırsızlanıyorum.'' sözleriyle aktarıyor.

2019 yılında "Asian Model Awards"da kazandığı "Asyalı Yıldız Ödülü" nden sonra çok sayıda global marka için podyuma çıkan Ho Yeon oyunculukta çıkışını Eylül 2021'de yayınlanan, Netflix'in tüm zamanların en çok izlenen şovlarından olan Netflix orijinal yapımı "Squid Game" ile gerçekleştirdi.