Tommy Hilfiger, İngiliz Moda Ödülleri'nde Onurlandırılacak
MODA

Tommy Hilfiger, İngiliz Moda Ödülleri'nde Onurlandırılacak

Amerikalı tasarımcı Tommy Hilfiger, olağanüstü başarı ödülünü evine götürecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Ekim 2021

Bu yıl İngiliz Moda Ödülleri, kasım ayında modanın en iyilerinin Londra'ya uçacağı ve birçok büyük ismin kutlanacağı Royal Albert Hall'a geri dönecek.

Ve şimdi İngiliz Moda Konseyi'nin (British Fashion Council) Tommy Hilfiger'ın Üstün Başarı Ödülü ile onurlandırılacağını onaylamasıyla bu yılki etkinlikte neler bekleyebileceğimize dair ilk fikrimizi de ediniyoruz.

Amerikalı tasarımcı, küresel moda endüstrisine yaptığı olağanüstü katkı ve herkesi destekleyen kapsayıcı bir marka yaratma konusundaki kararlılığından dolayı ödüllendirilecek.

BFC'nin açıklamasında, "Dünyanın en tanınmış yaşam tarzı şirketlerinden birinin tasarımcısı ve kurucusu olarak Hilfiger, gelenekleri yıkmak ve bireyselliği kutlamak için sürekli iyimser bir vizyonla hareket ediyor. Yenilikçi ortaklıklar ve ünlü desteklerinden moda endüstrisindeki katılımı ve çeşitliliği teşvik etmeye ve sürdürülebilir girişimlere öncülük etmeye kadar, son iki yüzyılın en etkili liderlerinden biri ve gelecek nesillere ilham kaynağı oldu." denildi.

British Fashion Council'in CEO'su Caroline Rush, "Tommy Hilfiger'ı Olağanüstü Başarı Ödülü ile onurlandırmaktan heyecan duyuyoruz" dedi. "İş dünyasında 35 yılı aşkın süredir, moda endüstrisine katkısı gerçekten olağanüstü."

Geçen yıl sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle internete taşınan ve kazananların bunun yerine bir video aracılığıyla onurlandırıldığı Moda Ödülleri, bu yıl tüm ihtişamlı formatına geri dönecek, ancak aynı zamanda daha küresel bir ölçekte genişleyecek. BFC'ye göre, bu yılki 2021 etkinliği, modanın küresel etkisini ve kültürün kesişme noktasındaki rolünü kutlayacak.