Zendaya, Loewe Podyumu Ardından Altın Göğüs Zırhlı Bir Elbise Giyiyor
MODA

Zendaya, Loewe Podyumu Ardından Altın Göğüs Zırhlı Bir Elbise Giyiyor

Zendaya'dan bir cüretkar kırmızı halı görünümü daha.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Ekim 2021

Malcolm & Marie oyuncusu, altı gün önce Paris Moda Haftası'nda gösterilen Loewe'nin bahar '22 RTW koleksiyonundan bir elbiseyle dün gece Los Angeles'ta düzenlenen Film Ödüllerinde Kadınlar'a katıldı. Law Roach tarafından tasarlanan gri bilek boyu body-con elbise, Z'nin gövdesinin çoğunu kaplayan parlak bir altın plakaya sahipti. Göze çarpan göğüs plakası, "Fransa'da metal heykeltıraşlar tarafından benzersiz lehimleme ve çekiç teknikleri kullanılarak el yapımı" pirinçten yapıldı.

Zendaya ve Roach, görünümü uyumlu altın Louboutin'ler ve iddialı damla küpelerle tamamladı. Euphoria oyuncusu, 2006 filmi ATL'deki Lauren London'ın karakterine atıfta bulunarak kırmızı halı bir fotoğrafının altını çizerek, Instagram Hikayesinin görünümünü paylaştı. "Bana Yeni diyorlar" diye yazdı.

Zendaya'nın uzun süredir imaj mimarı olan Roach, kısa süre önce People'a ikilinin işbirlik ilişkisi hakkında bilgi verdi ve hedeflerinin herkes tarafından konuşulan görünümler yaratmak olduğunu açıkladı.

Roach, "Öyle bir ilişkimiz var ki, iş moda olduğunda korku yok. Denemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Korkusuz. Halının üzerine çıkıp arka planda yarattığımız hikayeyi uyandırma konusunda gerçekten çok güzel bir yeteneği var."