Pistlerden Sokaklara: Louis Vuitton Kayak Maskesi
MODA

Pistlerden Sokaklara: Louis Vuitton Kayak Maskesi

Louis Vuitton bu kış, teknik ve stili harmanladığı bir kayak maskesi sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ekim 2021

Sonbahar-Kış 2021 şovu sırasında ilk kez karşılaştığımız bu yeni, şaşırtıcı derece hafif aksesuar, hem yamaçlarda hem de benzer şekilde şehirde, sezon boyunca her türlü havada parlayacak şekilde tasarlandı.

Güçlü güneş ışığından korunmayı sağlayan en yüksek UV korumalı Monogram lenslerin siyah, mavi ve turuncu olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Özel işlemlerle buğu önleyici, su geçirmez ve çizilmeye karşı dayanıklı hale getirilen maskeler, gelişmiş bir performans vaat ediyor. Seçilen renk tonuna bağlı olarak, daha açık renkteki ikinci lens maskenin kılıfına dahil ediliyor. Görüşün zayıf olduğu günler için özel olarak tasarlanan bu ikinci mercek, kayak pistlerindeki değişiklikleri daha iyi ayırt etmek için pembe, turuncu veya mavi gradyandan oluşuyor.

Bu model için özel olarak tasarlanan çerçeve, üç adet kadifemsi sünger katmanlarıyla yüzünüzü mükemmel şekilde sarmalıyor. Çerçevenin alt ve üst kısmındaki Monogram çiçek şeklindeki oyuklar optimum havalandırmayı sağlarken sisi de önlüyor.

Monogram çiçeklerinin kafa bandının dış kısmını süslediği maskenin iç kısmında, silikonla yazılı Louis Vuitton mükemmel bir kavrayış sağlıyor. Maskenin hafifliği, stil, cesaret veya teknik performanstan ödün vermeyen teknik bir başarı örneği. Tüm öğe (maske ve kolayca değiştirilebilir ikinci lensi ile) çerçeveleri temizlemek ve korumak için fermuarlı yumuşak kılıf içerisinde yer alıyor. 15 Ekim 2021 itibariyle Louis Vuitton mağazalarında satışa sunuluyor.