Gucci 100. Yıl Kutlamalarına Comme Des Garçon ile Devam Ediyor
MODA

Gucci 100. Yıl Kutlamalarına Comme Des Garçon ile Devam Ediyor

İtalyan lüks markası Gucci, sıradaki tasarımcı iş birliğini başka bir Comme Des Garçon çantasıyla yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ekim 2021

Gucci 100. yılı için, podyumda bir işbirliği dalgası ya da onların deyimiyle "hackleme" başlattı. Bu yılın başlarında Gucci, ilk yüksek moda tasarımcısı ortaklığı olan Gucci Aria için İspanyol lüks evi Balenciaga ile bir araya geldi ve baskılı ponponları ve markalı 'Jackie' çantalarını sergiledi - nihai hipebeast'in rüyası. Gucci ayrıca Hot Wheels ile işbirliğinin bir parçası olarak koleksiyonluk bir mini Cadillac Seville otomobilini tanıttı ve aynı zamanda bir e-ticaret sitesi olarak da işlev gören çevrimiçi dijital konsept arşivi Vault'u piyasaya sürdü. Şimdi, ünlü lüks ev, bir sonraki projesi olan Comme des Garçon ile bir kapsül koleksiyonunu piyasaya sürdü.

15 Ekim'de Gucci, Instagram hesabında Japon moda evi Comme des Garçon ile yeni "hack"leri hakkında beklenen duyuruyu yayınladı. Gucci, ilk koleksiyonun sadece Gucci Vault'ta piyasaya sürülecek olan ortak markalı çantalarının güncellenmiş bir yorumunu paylaştı.

Yaklaşan tasarım gizlilik içinde mühürlenmiş olsa da, eşleştirmenin ilk ikonik çantası 2018'de piyasaya sürüldü ve CDG logosunun üzerinde Gucci'nin meşhur kırmızı ve yeşil şerit detayıyla markalı PVC sarılı kağıt çantalar sunuldu. Ertesi yıl, Gucci'nin ünlü çiçeklerinin olduğu aynı PVC çanta geldi. Her iki çanta da neredeyse anında tükendi ve yeni tasarım için de aynısını bekliyoruz.