Dua Lipa, Versace & Frieze partisinde ışıltılı çengelli mini etek giydi
MODA

Dua Lipa, Versace & Frieze partisinde ışıltılı çengelli mini etek giydi

Şarkıcı, etkinlikte Donatella Versace ile poz verdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ekim 2021

Şarkıcı, Versace'nin Londra'daki Frieze partisine katılırken altın çengelli iğne detaylı ve neon çengelli iğneli küpelerle uyumlu payetli bir mini etek giydi. Mor eteği parıldayan yeşil bir üst ve saten topuklu ayakkabılarla kombinleyen 26 yaşındaki oyuncu, kıyafetinin yakın çekim fotoğraflarını Instagram'da paylaştı.

Daha önce Versace'nin Eylül ayında Milano Moda Haftası'ndaki defilesi için podyumda çıkış yapan Lipa, daha sonrasında etkinlikte Donatella Versace ile poz verdi.

Donatella, "İNANILMAZ" yorumunu yaptı.

Etkinlikte ayrıca Iris Law, Kristen McMenamy, Kylie Minogue ve Liam Payne vardı.

Daha önce Versace'nin 2021 sonbahar/kış kampanyasının yüzü olan model ve pop yıldızı, Versace için podyumda neon renkli çengelli iğnelerle bir arada tutulan kesiklere sahip keskin siyah etekli bir takım giyerek ilk kez sahneye çıktı. Görünümü aynı zamanda siyah platform sandaletleri içeriyordu ve parlak deniz mavisi grafik dış hatlı ve uyumlu damla küpelerle donatıldı.

Lipa, gösteriyi pembe metal örgü bir kolsuz bluz ve dramatik bir yırtmaçla uyumlu bir etekle kapattı. Son albümü Future Nostalgia'dan şarkıların seslendirdiği gösterinin sonunda Donatella ile yürüdü. Yıldıza podyumda Gigi Hadid, Irina Shayk, Emily Ratajkowski, Stella Maxwell ve Naomi Campbell katıldı.

Dua Lipa, uzun zamandır Versace için ilham perisi oldu ve Mart ayında 2021 Grammy Ödülleri'nde göz kamaştırıcı Atelier Versace elbisesiyle hayranları büyüledi.