Victoria Beckham x The Woolmark Company Triko Koleksiyonu
MODA

Victoria Beckham x The Woolmark Company Triko Koleksiyonu

Victoria Beckham markası, The Woolmark Company ile oluşturulan bir triko koleksiyonunu duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Ekim 2021

Victoria Beckham, markasının bu hafta mağaza katlarına inen ilk uçtan uca izlenebilir triko koleksiyonunu başlatmak için The Woolmark Company ile birlikte çalıştı. "Tarladan atölyeye" koleksiyonu, Beckham'ın 2012, 2014 ve 2016 yıllarında Uluslararası Woolmark Ödülü'nü değerlendirmek için harcadığı zamanın meyvesi.

Victoria Beckham x The Woolmark Company olarak bilinen Merino koleksiyonu, yetişkinlere ve çocuklara yönelik olup, polo ve bisiklet yaka kazaklar, V yaka hırkalar, hediyelik eşarp ve şapka setlerinden oluşuyor.

Stillerde renk bloklama, kakma detaylandırma ve kontrast şeritler bulunurken, renkler bitki bazlı, doğal boyama işlemi ve The Woolmark Company tarafından onaylanan tek teknoloji kullanılarak yapıldı.

Woolmark, kimyasal içermeyen işleme rağmen, "boya, çiçekler, yapraklar ve meyveler gibi alternatif bileşenlerin kullanımıyla inanılmaz derecede canlı tonlar yaratıyor" dedi.

Beckham'ın markası, çevresel etkinin "malzemelerin tedarikinden her bir parçanın geliştirilmesine, üretilmesine ve paketlenmesine kadar tasarım süreci boyunca dikkate alındığını" söyledi.

The Woolmark Company, Avustralya yünü için dünya çapındaki tedarik zinciri boyunca araştırma, geliştirme ve pazarlama yürüten, kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Australian Wool Innovation'ın bir yan kuruluşu. Şirketin finansmanına yardımcı olan yaklaşık 60.000 yün yetiştiricisi adına çalışıyor.

Beckham, özellikle temiz formülasyonlar ve eko-bilinçli ambalajlarla piyasaya sürülen Victoria Beckham Beauty ile ilgili olarak, izlenebilir, sürdürülebilir kaynak bulma şampiyonudur. Marka, kullanılan her bileşen ve üründe oynadığı rol konusunda tam şeffaflık sağlıyor. İkincil ambalaj, yüzde 100 tüketici sonrası atıklardan gelirken, nakliye malzemeleri geri dönüştürülebilir veya biyolojik olarak parçalanabiliyor. Ürünler, daha sonra banyo musluğu altında çözülebilecek koruyucu bir ambalaj içinde geliyor.