Kim Kardashian'ın Balenciaga ile Aşkı Devam Ediyor
MODA

Kim Kardashian'ın Balenciaga ile Aşkı Devam Ediyor

Los Angeles'ta işlerini yürütürken moda evinden tepeden tırnağa bir görünüm daha giydi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Ekim 2021

Bazı insanlar günlük işlerini tamamlamak için eşofman ve spor ayakkabı giyerler. Kim Kardashian, Balenciaga'yı tercih ediyor. İş kadını ve realite yıldızı Salı günü Los Angeles'ta işlerini yaparken fotoğraflandı. Kardashian, kıvrımlarını saran bir tulum, yüksek lateks botlar ve büyük boy deri bir blazer içeren baştan aşağı bir Balenciaga takımı giyerek arabasından inerken görüldü. Artık, full-look Balenciaga takımları tamamen Kardashian trendi haline getirdik, değil mi? Aynı zamanda uyumlu eldivenler ve siyah bir beyzbol şapkası, güneş gözlüğü, Beats by Dre'den yakında piyasaya sürülecek bir lavanta rengi çift ve tüylü bir el çantası vardı.

Yıldız, son zamanlarda kendini lüks moda evinin görünümlerini giymeye adadı ve son olarak Saturday Night Live'dan önce bir dizi abartılı kıyafetle (sıcak pembe kadife takım elbise ve ışıltılı cicili bicili pardösü dahil) dışarı çıktı. 2021 Met Gala görünümü için de Balenciaga'dan tamamen siyah bir takım giymişti.

Ailesinde markayla işbirliği yapan tek Kardashian değil. Balenciaga'nın yaratıcı yönetmeni Demna Gvasalia, Kardashian'ın ayrı yaşadığı kocası, rapçi ve tasarımcı Kanye West ile yakın bir şekilde çalıştı ve West'in son albümü Donda için geniş çaplı dinleme partisi deneyimlerinin estetik yönünü üstlendi.