Dior'un Yeni Marka Elçisi Anya Taylor-Joy Oldu
MODA

Dior'un Yeni Marka Elçisi Anya Taylor-Joy Oldu

Anya Taylor-Joy Dior moda kreasyonlarının yeni elçisi ve Dior Beauty'nin yüzü oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ekim 2021

Anya Taylor-Joy, Dior'un ikonik mirasını kutlayarak markayla ortak olacak ve kadın kreatif direktörü Maria Grazia Chiuri ile makyaj kreatif ve imaj direktörü Peter Philips'in tasarımlarını ve kreasyonlarını sergileyecek.

Robert Eggers'ın yazıp yönettiği The Witch filmindeki performansıyla dikkat çeken Anya Taylor-Joy, Netflix hit mini dizisi The Queen's Gambit'te tüm dünyadan izleyicileri büyüledi. Beth Harmon rolündeki performansı ona Altın Küre, Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü, SAG Ödülü ve Emmy Ödülü adaylığı kazandırdı.

25 yaşındaki yıldızın yaklaşan projeleri arasında şunlar yer alıyor; Edgar Wright'ın psikolojik gerilim filmi Last Night in Soho, Robert Eggers tarafından yönetilen The Northman ve yapımcılığını New Regency'nin üstlendiği yakında çıkacak olan David O. Russell filmi yer alıyor.

Aktris aynı zamanda, George Miller'ın birden çok Oscar ödüllü filmi Mad Max: Fury Road'un ön bölümü olan Furiosa'da başrol oynamadan önce, Prodüktörlüğünü Searchlight Pictures tarafından Ralph Fiennes'in oynadığı The Menu'nün çekimlerine başladı.