Jean Paul Gaultier Tasarımları Kiralanabilecek
MODA

Jean Paul Gaultier Tasarımları Kiralanabilecek

Jean Paul Gaultier yenilenmiş bir e-mağaza aracılığıyla moda ve güzellik ürünlerinin serbest bir karışımını sunacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ekim 2021

Jean Paul Gaultier genel müdürü Antoine Gagey, Fransız evinin arşivini bir altın madeni olarak nitelendiriyor, çünkü Fransa'nın sevilen "korkunç çocuğu" tarafından 50 yıllık muhteşem bir moda kariyeri boyunca yaratılan 30.000'den fazla parçayı kapsıyor.

Şimdi marka, yeniden satış işini şirket içi bir girişim olarak geri kazanma nihai hedefiyle, aynı zamanda vintage seçimleri de satacak yenilenmiş bir web sitesinin parçası olarak muhteşem podyum görünümlerini kiralayarak bu ödülü halka açıyor.

Yarın yayına girmesi planlanan site, dijital öncelikli dağıtım modeli, dönüşümlü yaratıcı ekipleri ve koleksiyonlar yerine indirimleriyle dikkat çekiyor. Jean Paul Gaultier'in hazır giyime dönüşü kurucunun erkek ve kadın hazır giyimini durdurmasından altı yıl sonra ve beğenilen tasarımcının podyumdan emekli olmasından 21 ay sonra geliyor.

Geçen Temmuz ayında Chitose Abe of Sacai'nin tek seferlik bir couture koleksiyonu - plan her sezon farklı bir konuk tasarımcıyı davet etmek - aynı zamanda başarılı oldu. Jean Paul Gaultier, Sacai ve Nike arasında bir Vaporwaffle spor ayakkabı üzerinde yapılan üç yönlü işbirliği birkaç dakika içinde tükenirken, couture ile birlikte ortak markalı hazır giyim ürünleri günler içinde tükendi.