Kim Kardashian'ın Skims Markası ile Fendi İş Birliği Yaptı
MODA

Kim Kardashian'ın Skims Markası ile Fendi İş Birliği Yaptı

Fendi'nin lüksünü Kim Kardashian'ın markası Skims'in yeniliği ile birleştiren Fendi x Skims ile tanışın.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ekim 2021

Kim Kardashian West markası Skims ile Fendi'nin ortak koleksiyon oluşturduğu söylentileri doğru çıktı.

Fendi kadın giyim kreatif direktörü Kim Jones ile iç giyim ve şekillendirici markası Skims moda dünyasını kasıp kavuran Kim Kardashian West, Fendi x Skims kapsül koleksiyonuyla modern kadına bir kapsül gardırop yaratmak için markaların estetik kodlarını birleştirdi.

Kim Kardashion bu ortaklık hakkında şunları söylüyor; "Fendi ve Skims, birbirinden çok farklı ama aynı derecede güçlü bir kültürel güce sahipler. Sınırları zorlama ve geleneklere meydan okuma arzusunu paylaşıyoruz, bu yüzden ortak çalışma alanında bu kadar çok ortak nokta bulduk."

Skims'in imza tonları giyim ve iç giyimin bu sınırlı sayıdaki gardırop kapsülünde Fendi bakış açısıyla yeni bir form kazanıyor.

Parlak renk çekimleri, uyumlu silüetler ve yeni bir yorumla ikonik bir logo oluşturuldu. Bu, türünün ilk örneği olan Fendi x Skims koleksiyonu, 9 Kasım'da satışa çıkacak.

Hazır giyim serisi, tümü yeni bir özel Skims x Fendi logosu ile basılmış giyim, mayo, iç çamaşırı, şekillendirici giysiler ve çoraplardan oluşacak. Kardashian'ın yeni koleksiyonunun fiyatları, işbirlikçisi kadar yüksek, elbiseler ve üstler yaklaşık 950 dolar, tozluklar 1.100 dolar ve bir şişme ceket 2.950 dolar. Ayrıca, sekiz renkte gelen ve 4.200 $ fiyatla satılan kolsuz deri şal elbise de olacak.