2021 CFDA Ödülleri Hakkında Her Şey
MODA

2021 CFDA Ödülleri Hakkında Her Şey

Modanın en büyük ödül töreni hakkında bilmeniz gereken her şey.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Ekim 2021

Her yıl düzenlenen CFDA Ödülleri, moda dünyasının en önemli gecelerinden biri. Tüm sektörlerden endüstri çalışanları, sezonun en iyi tasarım yeteneğini onurlandırmak için bir araya gelirken aynı zamanda kültürel açıdan alakalı olanları da vurgular. Pandeminin başlangıcından bu yana resmi yüz yüze dönüşünü gerçekleştiren CFDA, bu yılki etkinliğe ev sahipliği yapmak için her zaman moda öncüsü Emily Blunt'ı görevlendirdi ve ikonik tasarımcı ve organizasyonun uzun süredir devam eden başkanı Tom Ford'a göre bu mükemmel uyum!

"Emily dünyanın en yetenekli aktrislerinden biri. Zamansız stili ve zarafeti her odayı aydınlatıyor," diye açıkladı Ford, Quiet Place yıldızından yeteneklerini geceye ödünç vermesini istediğini anlattı. Emily'nin harika yanı, hem kibar hem de zeki olması. Ona büyük bir hayranlık duyuyorum ve bu yılki CFDA ödüllerinin ev sahibi olmasından dolayı çok mutluyum."

Konuk listesi adayları Christopher John Rogers, Telfar'dan Telfar Clemens ve Peter Do'yu içeriyor. Diğer hayran favorileri arasında Bottega Veneta için Daniel Lee, Prada için Raf Simons ile Miuccia Prada ve Balenciaga için Demna Gvasalia yer alıyor. CFDA CEO'su Steven Kolb, Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen tüm yeni yetenekler konusunda özellikle heyecanlı olduğunu söyledi. "Adaylar arasında ilk kez birkaç yetenekli ismi görmekten inanılmaz derecede memnunuz" dedi. "Amerikan modası yenilenmiş bir enerji yaşıyor ve bu tasarımcılar sektörümüzün gelecekteki gidişatında önemli bir rol oynuyor."


Anya Taylor-Joy - Zendaya

Modanın en iyi yeteneklerini onurlandırmanın yanı sıra, kırmızı halı ustaları Anya Taylor-Joy ve Zendaya'nın sırasıyla Yılın Yüzü ve 2021 CFDA Moda İkonu ödüllerini alacakları açıklandı. Her ikisinin de imaj mimarı Law Roach'ın yardımıyla ardı ardına görünüm ürettikleri düşünüldüğünde, bu hiç de şaşırtıcı değil. 2021 için üçüncü yeni kategori, Model Alliance'a verilecek olan Pozitif Sosyal Etki Ödülü. Kar amacı gütmeyen kuruluş, modellerin haklarını korumak ve daha güvenli işyerleri oluşturmaya yardımcı olmak için 2012 yılında Sara Ziff tarafından kuruldu - #MeToo hareketinden çok önce.