Tiffany & Co. Yeni Marka Elçisi: Hailey Bieber
MODA

Tiffany & Co. Yeni Marka Elçisi: Hailey Bieber

Tiffany & Co. yeni marka elçisi olarak Hailey Bieber'ı seçti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Ekim 2021

Beyonce ve Jay-Z'li reklam filmleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü mücevher markası Tiffany & Co. bu kez Hailey Bieber ile anlaştı. Son birkaç gündür Tiffany'nin sosyal medya kanallarına kampanya fotoğrafları ve videoları sızdı. Bieber'ı, Nike spor ayakkabıları ve vintage tişörtler içerisinde kuyumcunun Tiffany & Co.'nun ticari ve yüksek mücevher koleksiyonlarından oluşan bir ürün yelpazesinde katmanlı olarak görüyoruz.

Tiffany & Co. ayrıca tuhaf bir pop-up ile tatil ruhuna giriyor. Kuyumcu, en yaratıcı miras koleksiyonlarından birinden esinlenerek New York'un West Village bölgesinde geçici bir tatil butiği açacak.

Markaya göre, pop-up, önce Elsa Schiaparelli ve daha sonra Tiffany için sürrealist mücevher kreasyonlarıyla tanınan bir tasarımcı olan "efsanevi Tiffany & Co. tasarımcısı Jean Schlumberger'in gözünden" tasarlandı.

Deneyimsel butik, Schlumberger'in Tiffany için yaptığı ünlü "Bird on a Rock" broş tasarımını hatırlatan bir kuş içeren artırılmış gerçeklik programı içerecek. Ayrıca, büyük boy bir kar küresi gibi fotoğraf çekimleri için çeşitli noktalar yer alacak.