Cara Delevingne ile Karl Lagerfeld İş Birliği Yapıyor
MODA

Cara Delevingne ile Karl Lagerfeld İş Birliği Yapıyor

Cara Loves Karl Loves Cara koleksiyonu, Karl Lagerfeld markasıyla Cara Delevingne imzasını taşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Kasım 2021

Karl Lagerfeld ve Cara Delevingne, eğlenceli, cüretkar ve birbirlerine olan aşklarında birleşen iki yaratıcı enerji demeti olarak oldukça iyi anlaşıyorlardı. Bu nedenle, Lagerfeld'in isim markası ve Delevingne arasında bir iş birliği şaşırtıcı değil.

Yakında çıkacak olan Cara Loves Karl Loves Cara koleksiyonu İngiliz model, oyuncu, şarkıcı, yazar ve aktivist için dokunaklı bir koleksiyon.

"Ben de dahil olmak üzere pek çok kişi inanmazken o bana inandı. O bir vizyonerdi, bir dahiydi, ama bundan da öte, sevgili bir arkadaştı. Karl'dan öğrendiğim en büyük derslerden biri kendim olmaktı. İçgüdülerime güvenmek için. Uyum sağlamamak. Bunu ondan duymak hayatımın akışını değiştirdi." dedi Delevingne.

Karl'ın adını taşıyan tek moda eviyle ortak olmaktan ve onun mirasına kişisel bir katkı yapma şansını elde etmekten onur duyduğunu da sözlerine ekledi. "Yaratıcı ekiple fikirlerimi paylaşmak, tasarımlarda söz sahibi olmak ve bu süreçte biraz eğlenmek harikaydı."

Koleksiyonda Karl Lagerfeld tasarım direktörü Hun Kim ile birlikte çalışarak "kapsayıcı, cinsiyetten bağımsız parçalara" odaklanacak ve sürdürülebilir malzemeler kullanacak.

Koleksiyonun Eylül 2022'de piyasaya sürülmesi planlanıyor.