Kristen Stewart Yönetmen Oluyor
MODA

Kristen Stewart Yönetmen Oluyor

Kristen Stewart, Lidia Yuknavitch’in aynı isimli anı kitabından uyarlanacak olan "The Chronology of Water" filmini yönetecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Kasım 2021

Son olarak Pablo Larraín'ın filmi "Spencer"da Prenses Diana rolünü canlandıran oyuncu Kristen Stewart, kamera arkasına geçiyor. Stewart, "The Chronology of Water" filmini yönetecek.

Play Tuşu'nun haberine göre, daha önce müzik dünyasından CHVRCHES ve Sage + The Saints gibi isimlerin müzik videolarıyla beraber birkaç kısa film için de yönetmen koltuğuna oturan Kristin Stewart'ın ilk uzun metraj deneyimi "The Chronology of Water", yazar Lidia Yuknavitch'in aynı isimli anı kitabından uyarlanacak. Stewart'ın uyarlama senaryosunu da kaleme alacağı film, yazar Lidia Yuknavitch'in, Filistin'in işgalini sona erdirmesi için İsrail üzerindeki ekonomik ve siyasi baskıyı artırma çağrısında bulunan küresel Boykot, Tecrit ve Yaptırım hareketine dahil olmasına, cinsel yönelimine ve bağımlılık sorunlarına odaklanacak.

Filmle ilgili Variety'e röportaj veren Stewart, Lidia Yuknavitch'i canlandıracak bir oyuncu arayışında olduklarını belirtti. Filmde oyuncu olarak kendisinin de yer alıp almayacağı sorulan sanatçı, "Hayır, bu filmde benim için bir rol yok. Lidia'yı canlandıracak oyuncuya bağlı olarak belki Lidia'nın ablası rolünde yer alabilirim ama hiç sanmıyorum" ifadelerini kullandı.