Miu Miu Nuit Gecenin Işıltısından İlham Alıyor
MODA

Miu Miu Nuit Gecenin Işıltısından İlham Alıyor

Miuccia Prada imzalı Miu Miu Nuit, karanlık bir gecede fotoğraflandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Kasım 2021

Miuccia Prada'nın gece kıyafetlerinin ruhundan, ışıltılı kelimelerden, payetli işlemelerden, kristal yapay elmaslardan, saten ve kadifenin parlaklığından ilham aldığı koleksiyonu ' Miu Miu Nuit" karanlık bir gecede fotoğraflandı. Fotoğraflar, hem Ever Anderson, Ciara Bravo ve KiKi Layne gibi bireyselliği kucaklayan kadınların portrelerini hem de kolektif Miu Miu dünyasının izlerinin yansıtıyor.

Mert Alas ve Marcus Piggott tarafından fotoğraflanan bu kampanya yıldızları, geceyi yansıtan mekanlarda bulunuyorlar: terk edilmiş bir bar, kumaşlarla kaplanmış bir giriş odası, üyelere özel bir kulübün ışıklı girişi. Resimler, yeni biten kutlamaların hatıralarıyla ya da başlamak üzere olanların vaatleriyle dolu görünüyor kıyafetlerin kendisi de partileri hatırlatıyor, işlemeli ve süslenmiş, sevinçli ve iyimser.

Yeni nesil kadın yetenekler ışıl ışıl parlıyor ve hayatı dönüştürme yetenekleri için kutlanıyor. Ever Anderson, Marvel'ın 'Kara Dul' filminde genç Natasha Romanov rolüyle eleştirmenlerden beğeni topladı: son olarak ise Disney'in 'Peter Pan ve Wendy' filminin başrolünü üstlendi. Ciara Bravo TV ekranında çıkış yaptı ancak hızlı bir şekilde sinemaya geçti: Russo Brothers'ın "Cherry" filminde yeteneğini ortaya koyan bir performans sergiledi ve 'Small Engine Repair' filmindeki rolüyle alkış topladı. KiKi Layne, Barry Jenkin'in 2018 Altın Küre adayı filmi 'Beale Sokağı Konuşabilseydi ''deki kadın başrol olarak ilk çıkışından bu yana çok övüldü. Layne, aynı zamanda 2019'da HBO'nun 'Yerli Oğul' dizisinde de rol aldı. En son olarak, Netflix için Charlize Theron'la karşılıklı 'Yaşlı Koruma'da rol aldılar ve Eddie Murphy ile birlikte 'Amerika'ya Gelmek 2' kadrosunun bir parçası oldu.

Burada, bu kadınlar hem başka personaları benimserler hem de paradoksal olarak kendilerini kişileştirirler - zarif giyinirler, kısa süren anlara kapılırlar. Bizi inandırmak için gerçekler arasında geçiş yapar, karakterlerini somutlaştırırlar.