Emily in Paris'teki Kıyafetler Satın Alınabilecek
MODA

Emily in Paris'teki Kıyafetler Satın Alınabilecek

Emily in Paris'teki kıyafetler online ve fiziksel mağazalardan satın alınabilecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Kasım 2021

Emily in Paris geçen yıl Netflix'te yayınlandığında çoğu eleştirmenin beklentilerini aştı ve yaklaşık 60 milyon izleyiciyi kendine çekti.

Dizinin ana şirketi ViacomCBS, dizinin ikinci sezonunun önümüzdeki ay yaklaşmasıyla birlikte dizinin popülaritesinden yararlanmayı umuyor ve diziden görünümlerin Netflix.com, Saks.com ve bazı fiziksel Saks mağazalarından satın alınabileceği alışveriş yapılabilen bir içerik kanalı başlatıyor.

Dizinin kostüm tasarımcısı Marylin Fitoussi, Alber Elbaz'ın kurduğu AZ Factory markası ve Chanel'e ait Goossens Paris, Maison Michel, Causse Gantier ve Barrie'nin koleksiyonlarında işbirliği yaptığı markalardan görünümlerle yüksek ve günlük modayı akıllıca karıştırdı.

Netflix, kısa süre önce Balmain'in "The Harder They Fall" için yaptığı işbirliğiyle Bridgerton ve Squid Game gibi başarılı dizilere yönelik hikaye anlatımı aracılığıyla modayı ticarileştirme konusunda yüksek beklentilere sahip. Squid Game'de aktris Ho Yeon Jung, Louis Vuitton'un elçisi oldu.

Haziran ayında Netflix, benzersiz bir Netflix alışveriş deneyiminde küratörlüğünde ürünleri ve zengin hikaye anlatımını birleştiren Netflix.shop'u piyasaya süreceğini duyurdu. Çevrimiçi mağaza, gösterilerine ve markasına bağlı özenle seçilmiş yüksek kaliteli giyim ve yaşam tarzı ürünlerinin özel sınırlı sürümlerini düzenli olarak piyasaya sürecek.

Emily'yi Paris'te alışveriş yapılabilir hale getirmek için ViacomCBS'nin Tüketici Ürünleri bölümü, Paris'te yerleşik bir moda ve ticari mal satın alma grubu olan Mint Group ile ortaklık kurdu ve markalarla işbirliği yaparak ince bir Emily in Paris logosunu taşıyan her iki stili ve Paris'teki modayı yansıtan parçaları dahil etti.