Naomi Osaka, Victoria's Secret Ailesine Katıldı
MODA

Naomi Osaka, Victoria's Secret Ailesine Katıldı

Paloma Elsesser, Hailey Bieber, Megan Rapinoe ve daha fazla isimle birlikte VS Collective büyüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Kasım 2021

Instagram

Simay Keskintepe

Naomi Osaka, Victoria's Secret'ın yeni yüzü oldu. Tenis yıldızı ve dört kez Grand Slam şampiyonu, markanın tüm farklı izlere sahip kadınların hikayelerini öne çıkaran yeni girişimi olan VS Collective'in bir parçası olacak.

Osaka, WWD ile "VS'nin Kolektif vizyonunu öğrendikten ve anladıktan sonra, bu harika kadınlara katılmak için büyük bir ilham aldım" dedi. "Çocukken Victoria's Secret mağazalarına gittiğimi ve duvardaki kadınlardan hiçbirinin neden benim gibi görünmediğini merak ettiğimi hatırlıyorum. Şimdi, bir kolektif olarak, tüm farklı geçmişlerden, kültürlerden ve boyutlardan gelecek nesillere ilham verebiliriz. Bu benim için böyle bir ilerlemeyi temsil ediyor."

Osaka, Paloma Elsesser, Valentina Sampaio ve Hailey Bieber modellerinin yanı sıra sporcular Megan Rapinoe, Eileen Gu gibi, projeye katılıyor. Victoria's Secret'ın baş tasarım sorumlusu Janie Schaffer, Osaka'nın girişim için "doğal bir seçim" olduğunu belirtti. "O kadar pozitif enerji yayıyor ki cesareti, kararlılığı ve dürüstlüğüyle dünyanın dört bir yanındaki kadınlara ilham vermeye devam ediyor. Olumlu değişimi yönlendirmeye yardımcı olmak için Naomi ile ortaklık yapmaktan onur duyuyoruz, "dedi Schaffer.

Osaka, ilk projesi için, kariyerini ve VS Collective'de neyi başarmayı umduğunu tartıştığı VS Voices podcast'inde konuk olarak yer alıyor. Podcast'i Spotify'dan dinleyebilirsiniz.