Bir dilekten daha fazlası: Bulgari 2021 yeni yıl sezonu
MODA

Bir dilekten daha fazlası: Bulgari 2021 yeni yıl sezonu

Bulgari’nin 2021 Yeni Yıl Sezonu yeni bir başlangıcı temsil ederken, rüyalarımızı gelecek muhteşem anlara dönüştürmeye davet ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Kasım 2021

Rüyaların sizi her yere götürebileceği söylenir, ancak bunun için rüyalar tek başına yeterli olmayabilir. Ancak neşenin, hayallerin ve cesaretin dokunuşuyla rüyalar gerçekleştiklerinde hayat muhteşem olur.

1884'ten bu yana cüretkar isteklere hayat veren Bulgari, zengin mirasını, imkansız hayalleri muhteşem bir kreasyona dönüştürme gücü üzerine inşa etmiştir. Bu mirasa dayanarak, Romalı Mücevher Evi 2021 Yeni Yıl Sezonu için herkesi yıldızlara bakmaya ve gelecek muhteşem anlara – sadece hayal etmek yerine – hayat vermeye davet ediyor.

Yeni bir başlangıcı temsil eden Bulgari'nin 2021 Yeni Yıl Sezonu , çevremizdeki her şeyin ardındaki ihtişamı "çözmek" için tekrar büyülenme ve hayret etme fırsatıdır. Festival ışıkları ve neşeli gülümsemelerle parlak bir şekilde aydınlatılan sokaklar. Işıltılı yıldızlar ve havai fişeklerle parıldayan büyülü gökyüzü ve çarpıcı Bulgari koleksiyonları, hiçbir dileğin çok büyük olmadığı ve merakın hiç bitmediği butikleri süslemeyi bir an olsun bırakmadı.

Paylaştığınız her Bulgari hediyesinin arkasında #MORETHANAWISH fikrinin olduğunu hatırlatma zamanı. Burada sonsuz bir ilham, İtalyan yaşam sevinci ve nihai ihtişam için amansız bir arayış hikayesi var.