Stella McCartney'den The Beatles Koleksiyonu
MODA

Stella McCartney'den The Beatles Koleksiyonu

Stella McCartney, İngiliz grup The Beatles'a adanan bir kapsül koleksiyon çıkarıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Kasım 2021

Peter Jackson'ın yeni belgeseli 'The Beatles: Get Back'in vizyona girmesiyle aynı zamana denk gelen Stella McCartney kapsül koleksiyonu, grubun en ikonik kapaklarından ilham alan grafikler içeriyor.

Babası Paul McCartney'nin gardırobundan ilham alan yenilenmiş bir bomber ceket de dahil olmak üzere kadın ve erkekler için tasarımlar için koleksiyon, efsanevi grubun ikonografisini, müziğini ve değerlerini kutluyor.

Stella McCartney x The Beatles: Get Back kapsülü, The Beatles'ın uzun süredir birlikte çalıştığı The Fool kolektifi tarafından yaratılan canlı psychedelic baskılarla tezat oluşturuyor. Tişörtler, süveterler ve kapüşonlu üstler ile birlikte, markanın bugüne kadarki en sürdürülebilir vegan spor ayakkabısı olan Reclypse unisex spor ayakkabısının canlı bir versiyonunda trippy ve renkli grafikler öne çıkıyor.

Stella McCartney, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Get Back, sadece bir şarkı ya da konserden çok daha fazlasıdır. Hayat boyu süren arkadaşlıkların, değişimin ön saflarında dururken kahkaha ve mutlak korkusuzlukla inanılmaz bir şey yaratmak için bir araya gelmelerinin zamansız hikayesidir. Beatles, dünya çapında milyonlarca insanın hayatını şekillendirmeye devam eden olumlu değişime yönelik kültürel bir hareketin yüzleriydi ve umarım bu kapsül bu eskimeyen mesajları yeni bir nesle iletir."