Louis Vuitton, Holiday House'u Sundu
MODA

Louis Vuitton, Holiday House'u Sundu

Louis Vuitton, kreatif direktörlüğünü Oscar adayı Roman Coppola’nın üstlendiği, başrolünde Stacy Martin’in yer aldığı Yeni Yıl kampanyası "Holiday House"u paylaştı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Kasım 2021

Candi Staton''n "Young Hearts Run Free" ritmi, Kreatif Direktör Roman Coppola ile yönetmen ikili Augustus Punch yönetmenliğindeki yıl sonu kutlamalarının coşkulu sahnelerinde Marka Dostu Stacy Martin'e eşlik ediyor.

Kampanya ile izleyiciler çocukluk oyunlarından karlı kayak ve dans pistlerine değin tatil sezonun sıcak kucaklaşması içerisine çekiliyor. Aileler hediye alışverişinde bulunurken arkadaşlar, vericilik ve birliktelik ruhunun bir hatırlatıcısı olan geceyi kutlamak için toplanıyor. Roman Coppola "İzleyicilerimizin vizyonumuzu, aile ve arkadaşların bir araya gelmesi ile oluşan ruhu, hediye verme zevkini, güzel hazırlanmış tasarımların takdir edilmesini ve tatillerde hepimizin sevdiği o sihir duygusunu deneyimlemesini umuyoruz" sözleriyle kampanyayı anlatıyor.

Holiday House'un büyüleyici eğlence sahnelerinin ortasında, Louis Vuitton'un en yeni kreasyonları parlıyor. Yüksek performanslı kayak kıyafetleri, ustalıkla tasarlanmış sandıklar ve Maison'un en sembolik çantalarından oluşan bir seçki bu Tatil sezonunda ağacın altında parlamaya hazır.

Eğlence bu yılın Yeni Yıl vitrinleri ile devam ediyor. Göz kamaştırıcı renk ışıklarına dönüşen Louis Vuitton mağaza vitrinleri, LED ışıklarla geliştirilmiş monogram çiçekleri hipnotize edici bir ışık gösterisini sergiliyor. Alışveriş yapanları festival neşesi ile doldurmak ..şüphesiz yılın en güzel zamanı.