Oscar de la Renta 2. El Pazarına Girdi
MODA

Oscar de la Renta 2. El Pazarına Girdi

Arşiv alışverişi yapmak artık çok daha kolay.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Kasım 2021

Yeniden satış pazarı her zamankinden daha büyük. Sonuç olarak, moda markaları ikinci el alanında organik bir yankı uyandıracak şekilde gezinmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Çağdaş marka Nanushka, yeni sezon için geri dönüştürülmüş parçalardan oluşan ısmarlama bir koleksiyonla yola çıkarken, Coach alışveriş yapanlara (Re)Loved sitesinde önceden sevilen çantaları ve deri ürünleri satın alma (ve satma) şansı vererek her tasarımın uzun ömürlülüğünü vurguladı . Ancak güçlü bir marka olan Oscar de la Renta için bu, köklü geçmişine saygı göstermek ve müşterilerin arşivlerden alışveriş yapmasına izin vermekle ilgili...

Markanın hayranlarına, müşterilerin, koleksiyonerlerin ve en iyi vintage butiklerin özenle seçilmiş dolaplarından bir dizi stil sunan Encore by Oscar de la Renta, evin ikonik parçalarını kutlamak için yaratıldı. Piyasaya sürülen dijital platform, kurum içi uzmanlar tarafından kimliği doğrulanmış ve daha sonra yalnızca ürünün ömrünü uzatmak için değil, aynı zamanda nesiller boyunca müşterilere son birkaç on yılın stillerini satın alma şansı vermek için elden geçirilmiş öğeler içeriyor. Kıyafet ve kaftanlara ek olarak, aralarından seçim yapabileceğiniz arşiv takıları da var.

Sitede parçalarını satmak isteyenler için, gardırobunuzu yenilemek isterseniz, nakit veya mağaza kredisi şeklinde ödeme alma seçeneğiniz var. Ev ayrıca size satışınızın bir kısmını hayır kurumlarından birine bağışlama şansı veriyor. Listede Habitat for Humanity, Dress for Success, World Central Kitchen ve The Colleagues of Los Angeles yer alıyor.