Tiffany & Co Tarihin En Pahalı Mücevherini Tanıttı
MODA

Tiffany & Co Tarihin En Pahalı Mücevherini Tanıttı

Tiffany & Co, tarihteki en pahalı mücevher parçasını piyasaya sürdü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Kasım 2021

Tiffany & Co, Dubai'deki yüksek mücevher fuarı sırasında merkezinde 80 karatlık Empire Diamond'ın yer aldığı bir arşiv parçasının yeniden tasarlanmış bir versiyonunu ortaya çıkardı; kuyumcunun şimdiye kadar yarattığı en pahalı mücevher tasarımı.

Muhteşem parça benzersiz bir şekilde dönüştürülebilir; Sahibi dilerse, Empire Pırlanta kolyeden çıkarılıp çok etkileyici bir ifade yüzüğü olarak ayrı olarak takılabilir.

Daha önce 1939 Dünya Fuarı'nda ortaya çıkan kolye şu anda satışta olmasına rağmen, Tiffany & Co tam değeri açıklamayı reddetti. WWD'ye göre, uzmanlar parçanın 20 milyon ila 30 milyon dolar arasında olduğunu tahmin ediyor.

Ürünü satın alan kişi aynı zamanda ömür boyu hizmet alacak ve bu sayede bir Tiffany kuyumcusu özel parçayı kolyeden yüzüğe ve sonra özel parçayı nasıl takmak istiyorsanız ona dönüştürmek için görev başında olacak.

1837'de ilk kurulduğundan beri markanın en pahalı parçası. Empire Diamond, 128.54 karat Tiffany'den sonra House'un sunduğu en büyük elmas. Satılık olmayan ve marka tarafından "paha biçilmez" olarak etiketlenen elmas. Tiffany Diamond daha önce Audrey Hepburn, Lady Gaga ve son olarak Beyoncé tarafından giyildi.

Empire Diamond tamamen izlenebilir; Botswana'da çıkarıldı, İsrail'de kesilip cilalandı ve Tiffany'nin New York'taki atölyesine yerleştirildi.