Altın Omurgaya Sahip Roberto Cavalli İmzası
MODA

Altın Omurgaya Sahip Roberto Cavalli İmzası

Kasım ayının başlarında, Zendaya Moda İkonu adaylığında CFDA Moda Ödülleri'ne layık görüldü ve şimdi her görünüşüyle bu unvanı hak ettiğini kanıtlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Kasım 2021

Zendaya ve Tom Holland, Pazartesi gecesi Paris, Théâtre du Châtelet'teki Ballon d'Or'a katıldı. Ayrı ayrı fotoğraflanan Spider-Man: No Way Home oyuncuları, siyah stilleri içinde eşit derecede çarpıcı görünüyordu. Zendaya, Marvel'in Doc Ock'a gönderme yapan muhteşem bir özel omurgaya sahip Roberto Cavalli elbisesi giydi. Elbise, sırtına vurgu yapan, altın bir omurgaya sahipti. Euphoria'nın yıldızı, altın halkalar, siyah topuklu ayakkabılar ve doğal bir makyaja sahipti. Öte yandan Holland, siyah beyaz bir smokin içinde klasik havasını korudu.

Zendaya ve Holland'ın Ballon d'Or törenindeki görünümü, Spider-Man: No Way Home'un sinemalarda gösterime girmesinden günler sonraydı. Kısa süre önce Holland'ın ikinci bir üçleme için Spider-Man olarak geri döneceği doğrulandığından beri, hayranları büyük ekranda yeniden bir araya geldiklerini görmeyi bekliyor.