Londra Stil Kodu: Animal Print
MODA

Londra Stil Kodu: Animal Print

Emily Ratajkowski cesur stili.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Kasım 2021

My Body'nin yazarı ve süper model, yeni kitabını Londra'da tanıtmakla meşgulken stil yetenekleri de onunla: animal print, tüylü ve sonbaharın yeni arzu nesnesi olan uzun çizmeleri.

Geçen Cumartesi, Ratajkowski, Michael Kors Koleksiyonundan, zebra desenli kabarık ceket ve mini etek giyerek Londra'daki Battersea Sanat Merkezi'ne gitti. İmza parçaların içinde de Isabel Marant siyah bir balıkçı yaka vardı. Kabarık siyah bir şapka (bir zamanlar Rihanna'nın üstümde Emma Brewin tarafından tasarlanan benzer bir kaban görmüş olabilirsiniz) ve kırmızı Jimmy Choo diz boyu çizmeler ile de tüm gözler üstündeydi.

Devam eden Londra gezisinde geçtiğimiz günlerde de bu kez My Body'nin imza günü ardından Waterstones Gower Street'ten ayrılırken görüldü. Daha cesur parçalar seçen ikon, bu sefer kabarık çita baskılı bir şapka, monokrom siyah uzun bir palto, pantolon, diz boyu çizmeler ve bir çift güneş gözlüğü takmıştı.

Geçen ay yayınlanan My Body, Emrata'nın cinselliği, feminizmi ve içinde çalıştığı endüstrinin karanlık gerçekliği ile boğuştuğu bir denemelere yer veriyor.

BAZAAR.com'a daha önce "İlk başta bir kitap yazdığımın farkında değildim" dedi. "Gerçekten kendim için yazmaya başladım. Her zaman iyi bir okuyucu oldum, bu da asla yazmamamın bir nedeniydi. Asla sevdiğim yazarlar gibi yazamayacağımı hissettim, o zaman neden denemeye cesaret edeyim derken onlardan ilham almak ve farklı bir şekilde düşünmek istedim." demişti.