OMEGA Trésor Yeni Malakit Kadranıyla Canlanıyor
MODA

OMEGA Trésor Yeni Malakit Kadranıyla Canlanıyor

Son zamanlarda Trésor, OMEGA'nın en çok tercih edilen kadın saatlerinden bir tanesi olmayı başardı. Çok çeşitli malzeme ve renk yelpazesiyle her zaman popüler olan koleksiyon, kubbe formlu malakit kadrana sahip iki yeni modelin tanıtımıyla daha da zenginl

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Kasım 2021

Dekoratif malakit taşı, eş merkezli alanlarda düzenli şekilde dağılan, hipnotize edici yeşil tonlarıyla tanınır. Antik çağlardan beri değer gören bu malzeme, tarih boyunca saray, katedral ve kilise gibi önemli eserlerin yapımında kullanılmıştır. Trésor koleksiyonunun dikkat çeken yüzü olan Kaia Gerber'in kolunda gerçekleşiyor. Klasik ama genç ruhu, kadınlar için tasarlanan bu modern koleksiyonla ideal eşleşmeyi sunuyor.

Malakit kadranlarında, kendi Roma rakamlı saat indekslerini ve elmas kesimli, cilalanmış 18 ayar MoonshineTM altın ibreleri var.Karanlık gökyüzünde parlayan Ay ışığından ilham alınan MoonshineTM altın, geleneksel sarı altından daha açık bir tonda; ayrıca renk ve parlaklığın zamanla solmasına karşı da yüksek direnç sağlıyor.

Yeni Trésor modellerinin her ikisi de 36 mm'lik kasada, 18 ayar MoonshineTM altın kullanılarak üretildi. İmza niteliğindeki 38 tam kesim pırlanta, kenarlar boyunca zarif bir şekilde kavisleniyor. Tepe kısmına yerleştirilen tek bir pırlanta, kırmızı likit seramik kullanılan OMEGA çiçeğiyle çevreleniyor. Saatte ayrıca ayna etkisi veren, metalik kasa arkası kullanılıyor.

Muhteşem tasarımı bilek üzerinde tamamlayan iki farklı seçenek bulunuyor: 18 ayar Moonshine TM altından yapılan, ipeksi dokuya sahip örme kordon ve parlak yeşil deri kayış. OMEGA Calibre 4061 mekanizmanın kullanıldığı yeni Trésor modelleri, OMEGA'nın olağanüstü kalite standartlarına uyumlu şekilde markanın 5 yıllık garantisi ile birlikte sunuluyor.