Hadid, Victoria's Secret'a Neden Yeniden Katıldığını Açıkladı
MODA

Hadid, Victoria's Secret'a Neden Yeniden Katıldığını Açıkladı

Bella Hadid gibi modellerden oluşan dev kadrosuyla geçen yıl Victoria's Secret, eski Pazarlama Direktörü Ed Razek'in uygunsuz yorumlarda bulunduğunu açıklamasının ardından eleştiri yağmuruna tutuldu. Şirketin VS Collective olarak yeniden markalaşmasının a

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Aralık 2021

L Brands CEO'su Leslie Wexner istifa ettikten sonra Victoria's Secret, beden kapsayıcılığına ve vücut pozitifliğine odaklanan bir pazarlama stratejisi uygularken yeni kadın liderlerini işe aldı. Şirket, geçen ay katılan Naomi Osaka ile Megan Rapinoe, Adut Akech, Valentina Sampaio, Paloma Elsesser ve Priyanka Chopra Jonas gibi sınırları zorlayan bir grup isim ile yeni yüzünü duyurdu.

Sadece bir yıl önce markayla bağlarını koparan Hadid, verdiği röportajda "çok karmaşık" kararının arkasındakileri paylaştı. "Beni geri dönmeye çeken şey, onların bana gelmeleri ve bana, sahne arkasında, Victoria's Secret'ın çok büyük ölçüde değiştiğini kanıtlamalarıydı… Sanırım, Victoria's Secret ile çalışan birçok kadının hissettiği bir yol vardı. Ve şimdi, VS'nin yönetim kurulu üyesinin altısı da kadın. Ve elimizde yeni fotoğraf çekimi protokolleri var. Yani çok şey değişti."