HoYeon Jung, Calvin Klein'in Yeni Yüzü Oldu
MODA

HoYeon Jung, Calvin Klein'in Yeni Yüzü Oldu

Squid Game yıldızı HoYeon Jung, Calvin Klein'ın en yeni elçisi olarak markanın Instagram'ını ele geçirdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Aralık 2021

Model ve Squid Game yıldızı HoYeon Jung, küresel ortaklıklar koleksiyonuna Amerikan moda evi Calvin Klein'i eklediğini milyonlarca takipçisine duyurdu.

Markanın hesabını devralarak, Calvin Klein kıyafetlerini temsil ettiği özçekimleri içeren birkaç gönderi paylaştı. Bir fotoğrafta markanın klasik beyaz iç çamaşırı takımını giyerken, bir diğerinde Chili Pepper kırmızısı ile Erkek Relaxed Fit Logo Fransız Havlu Kapüşonlu Üst'ün kırpılmış versiyonunu tercih etti.

Jung, popüler Kore Netflix dizisi Squid Game'de Kang Sae-byeok'u (No. 067) canlandırdı. Bu rol HoYeon Jung'a bir aydan kısa bir sürede 12 milyondan fazla takipçi kazanmasını sağladı. Ve küresel üne hızlı yükselişinden bu yana marka ortaklıkları imzaladı.

Popüler Kore Netflix dizisindeki başarısının ardından, uluslararası mankenlik için ilk kez 2016'da birlikte çalıştığı bir şirket olan Louis Vuitton da dahil olmak üzere küresel markalarla takım kurdu . O şimdi Fransız lüks evinin moda, saat ve mücevher alanındaki en yeni küresel elçisi olarak hizmet veriyor.