2022 Londra Moda Haftası İçin Tarihler Belirlendi
MODA

2022 Londra Moda Haftası İçin Tarihler Belirlendi

İngiliz Moda Konseyi, 2022 Londra Moda Haftası'nın tarihlerini açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Aralık 2021

Londra Moda Haftası'nda ilk gösteri 18-22 Şubat, ikincisi 11-13 Haziran ve final 16-20 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

British Fashion Council (İngiliz Moda Konseyi) ayrıca Ocak sayısının covid-19 endişeleri nedeniyle devam etmeyeceğini ve planlanan üç etkinliğin de kadın giyim ve erkek giyim koleksiyonlarını birleştirmeye devam edeceğini duyurdu.

DİJİTAL-FİZİKSEL HİBRİT MODA HAFTASI
Eylül 2021'de tanıtılan yeni formatı gibi, yaklaşan gösteriler de dijital içerikle podyum gösterileri, sunumlar ve randevularla örtüşen dijital-fiziksel bir programla çalışmaya devam edecek.

Çevrimiçi merkezi, profesyoneller ve tüketiciler de dahil olmak üzere herkesin erişebileceği içeriği görüntülemeye devam edecek.

Ocak-Şubat ayları arasında erkek giyiminin uygulanmasına, pandemi ve beraberinde gelen zorluklar göz önünde bulundurularak geçen yılın sonunda karar verildi.

BFC yaptığı açıklamada, "İngiliz erkek giyim tasarımcısı işletmelerini desteklemeye kararlı olduğunu ve geçen yılki altyapının koleksiyonlarının piyasaya sürülmesini fazlasıyla kolaylaştırdığından emin olduğunu" belirtti.