Gucci ile The North Face'in 2. Buluşması
MODA

Gucci ile The North Face'in 2. Buluşması

Gucci, The North Face ile ikinci tur işbirliğine devam ediyor ve bu sefer markalar birlikte daha fazla pop-up mağaza planlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Aralık 2021

Gucci x The North Face iş birliğinin ikinci bölümü için yeni kampanya yayınlandı ve Durimel ikizleri Jalan ve Jibril tarafından fotoğraflandı. İzlanda'da çekilen kampanyanın sanat yönetmenliğini Christopher Simmons yaptı.

Önümüzdeki ay, seçkin kış şehirlerinde alışveriş yapanlar, hava koşullarına dayanacak şekilde tasarlanan koleksiyonu pop-up mağazalarda bulacaklar. 11 Ocak'tan 25 Ocak'a kadar Aspen, Chicago ve Toronto'da pop-up mağazalar açılacak.

Bu yeni işbirliği, Gucci'nin daha sürdürülebilir olma taahhüdünün bir parçası olarak, yenilenmiş malzemelerden yapılmış bir naylon elyaf olan Econyl'i kullanıyor. Paltoların kuş tüyü yalıtımı, Control Union'ın Sorumlu Kuş Tüyü Standardı standartlarını karşılıyor. mbalaj için kullanılan kağıt ve karton, sürdürülebilir yönetilen orman kaynaklarından elde edildi.

The North Face x Gucci'nin en yeni koleksiyonunda kadın ve erkekler için yalıtımlı ceketler, hazır giyim, sırt çantaları, bomber ceketler, yelekler, yürüyüş botları, bavullar ve ayakkabılar bulunuyor. Seçili stiller her yerde klasik GG monogramına sahiptir ve The North Face'in Gucci arşivlerinden ilham alan renkli baskılarda yeniden tasarlanan 90'lı yılların imza niteliğindeki bazı görünümlerinde yeni görünümler yer alıyor.