2021'de Kate Middleton ile Meghan Markle Arasında Moda Yarışı
MODA

2021'de Kate Middleton ile Meghan Markle Arasında Moda Yarışı

İngiliz kraliyet ailesine sonradan katıldıkları halde popülerlik konusunda diğer bütün üyeleri geride bırakan Kate Middleton ile Meghan Markle bir kez daha büyük bir "çekişmenin" ortasına düştü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Aralık 2021

Google Trend verilerinden elde edilen bilgilere göre Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın James Bond No Time To Die filminin galasında giydiği parıltılı kıyafet açık ara dünyadaki bütün kraliyet ailesi üyelerinin giydiği bütün kıyafetleri geride bıraktı. Bir başka deyişle bu kıyafet 2021 yılına damgasını vurdu.

BİRİNCİ SIRAYA YERLEŞTİ
Middleton'ın o galadaki Jenny Peckham tasarımı elbisesi için yapılan aramalar kraliyet kıyafetleri için yıllık ortalama arama hacminin yüzde 1328 üzerinde oldu. Düşes'in, topuz yapılmış saçları, altın rengi küpe ve ayakkabılarıyla tamamladığı bu görünümü bütün yıllık aramalar içinde birinci sıraya yerleşti.

ÇOK KONUŞULAN RÖPORTAJDA GİYDİĞİ SİYAH ELBİSE
Çalışmanın sonuçlarına göre ikinci sırada Prens Harry ile evlenip Sussex Düşesi unvanını alan Meghan Markle'ın ünlü siyah elbisesi var. Markle, kızı Lilibet'e hamile olduğu dönemde Oprah Winfrey'e röportaj verdiği gün bu elbiseyi giymişti. Bu elbise için yapılan aramalar da toplam arama hacminin yüzde bir üzerinde.

O YEŞİL ELBİSE
Kate ile Meghan bu çalışmada ilk beş sırayı aile üyelerinden hiç kimseye kaptırmadı. Üçüncü sırada Middleton'ın, bu yıl Wimbledon Açık'ta ödül verirken giydiği yeşil kıyafet var.

YIL DÖNÜMÜ POZUNDA GİYDİĞİ MAVİ ELBİSE YOK SATTI
Listenin dördüncü sırasında yine Middleton'ın, Prens William ile evliliğinin 10'uncu yıl dönümü kutlaması için çektirdiği fotoğrafta giydiği mavi çiçekli elbise var. Kate Middleton'ın mavi elbisesi, bu poz yayınlandığı andan itibaren dünya çapında kelimenin tam anlamıyla "çılgınca" arandı ve online alışveriş sitelerinde de yok sattı.

TARTIŞMA YARATAN KIRMIZI ELBİSE
Gelelim çalışma sonucu ortaya çıkan listenin beşinci sırasına. Bu basamakta yine Meghan Markle var. Bu kez giydiği kırmızı elbise söz konusu olan. Markle, eşi Prens Harry ile birlikte geçen kasım ayında düzenlenen Salute to Freedom galasında kırmızı bir gece elbisesi giymişti. Caroline Herrera tasarımı bu elbise, sosyal medya mecralarında da tartışma konusu olmuştu. Kimi Meghan'a bu elbiseyi çok yakıştırırken kimi de onun vücut özelliklerine uygun olmadığını savunmuştu.