Levis'dan Yeni Sezona Yeni Logo
MODA

Levis'dan Yeni Sezona Yeni Logo

Levi's®, İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu için tasarladığı yeni poster logosu ile 70'li yılları selamlıyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Ocak 2022

70'lerin hissini ve havasını en iyi hangi fontun yansıttığını sorsak ortak cevabın sans-serif olacağından şüphemiz yok. Sans serif, dönemin yerleşik görsel dili olmasını, tişörtlerden film afişlerine ve albüm kapaklarına kadar birçok farklı yerde karşımıza çıkarak kanıtlıyor. Şimdi ise Levi's® bu fontu İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonu için geri getiriyor.

Yeni poster logo, İlkbahar sezonunda tişörtlerde, gömleklerde ve sweashirt'lerde yerini alacak. Poster logo diyoruz çünkü tam da 70'lerde çekilmiş bir Levi's® reklam afişinde görmeyi beklediğimiz bir logo olurdu. Bu yeni logo sadece dönemin görsel dilini değil, ayrıca 70'li yılların yeniden canlandığı, herkesin boot cut jean'ler, ikinci el mağazalar ve çizgili Hang Ten tişörtler için çılgına döndüğü 90'lı yıllara da vurgu yapıyor.

Levi's, Strauss&Co, Kadın Giyim Tasarım Başkan Yardımcısı Jill Guenza "Yeni logoya aşık olduk, çünkü hem geçmişe gönderme yapıyor hem de günümüzden bir parça gibi duruyor. Hem 1990'larda, bir ikinci el mağazasında alışveriş yaparken karşınıza çıkan 70'lerden kalma mükemmel bir parçayı anımsatıyor, hem de çağdaş modaya uyum gösteriyor." diyor.