The Crown İkonik Diana Görünümünü Yeniden Yarattı
MODA

The Crown İkonik Diana Görünümünü Yeniden Yarattı

The Crown, Lady Diana’nın ikonik elbiselerine hayat vermeye devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ocak 2022

Elizabeth Debicki'nin Lady Diana'yı canlandırdığı The Crown 5. sezon çekimleri hızla devam ediyor. 5 Kasım 2022'de yayınlanacak olan 5. sezonda Imelda Staunton Kraliçe Elizabeth'e Dominic West ise Prens Charles'a hayat verecek.

Çekimler devam ederken görüntülenen Debicki'nin, Lady Diana'nın hangi anlarını yeniden canlandırdığına dair ipuçları veriyor. Yeni paparazzi fotoğrafları, Elizabeth Debicki'nin The Crown'un beşinci sezonu için Prenses Diana'nın son halka açık görünümlerinden birini yeniden yarattığını gösteriyor.

3 Haziran 1997'de, ölümünden sadece iki ay önce, İngiliz Ulusal Balesi'nin hamisi olan Prenses Diana, Royal Albert Hall'da bir Kuğu Gölü gösterisi izledi. O gün, Jacques Azagury tarafından tasarlanan göz kamaştırıcı bir bebek mavisi elbisesinin yanı sıra Jimmy Choo'nun uyumlu saten ayakkabılarını da unutulmaz bir şekilde giymişti.

Debicki'nin elbisesi, Diana'nınkinin tam bir kopyası olmasa da, benzer şekilde parlak mavi bir görünüm içinde tasvir ettiğini gösteriyor.

Bunun yerine, Debicki'nin kıyafet versiyonu, Galler Prensesi'nin Haziran 1995'te Hyde Park'ın Serpentine Galerisi'nde giydiği başka bir kıyafete daha çok benziyor gibi görünüyor.

Ayrıca yeni sezon çekimlerinden gelen son karelerde Lady Diana'nın birden fazla tercih ettiği lila takımı ile öne çıkan anları akıllara getirdi.

Sezon 5, Diana'nın BBC programı Panorama ile yaptığı ses getiren röportajı da kapsayacak. Diana bu röportajda Prens Charles ile olan evliliğinin yansımalarını, Camilla Parker Bowles ile olan ilişkisini ve kraliyet kurumu tarafından desteklenmediğini hissettiğini anlatıyor. Röportajda söylediği "Bu evlilikte üç kişiydik" sözü adeta şok etkisi yaratmıştı.

Son aylarda, BBC gazetecisi Martin Bashir tarafından yürütülen 1997 röportajı, Diana'nın katılımını sağlamak için etik olmayan uygulamaların kullanıldığını doğrulayan bir soruşturma nedeniyle ateş altında kaldı.

Dizi, Prenses Diana, Prens Charles, Prens William ve Prens Harry'yi birlikte tasvir eden tatil sahnelerini de yeniden yarattı.

Beşinci sezon, Prenses Diana'nın son kez kamuoyu önüne çıkmasını içerecek.