Zendaya'dan Euphoria Prömiyerinde Vintage Hamlesi
MODA

Zendaya'dan Euphoria Prömiyerinde Vintage Hamlesi

Yeni yılın ilk büyük kırmızı halı görünümüyle modaya uygun bir giriş yapmayı Zendaya'ya bırakın!

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Ocak 2022

HBO Max'te yayınlanan Euphoria dizisinin 2. sezon prömiyeri gerçekleşti. Başrol oyuncularından Zendaya, Valentino'nun 1992 İlkbahar/Yaz koleksiyonundan zarif bir elbiseyle poz verdi.

Zamansız görünüm, kalın dikey siyah ve beyaz çizgilerin yanı sıra fistolu bir yaka içeriyordu. Uzun zamandır stilist Law Roach ile çalışan 25 yaşındaki yıldız kıyafetini, bir çift ışıltılı damla küpe ile tamamladı.

Bu, Zendaya'nın arşivlerden kırmızı halı şovu yapmak için Roach ile ilk kez bir araya gelişi değil. Oyuncu, 2021'deki son göz alıcı görünümlerinden birinde, Roberto Cavalli'nin Sonbahar 2000 koleksiyonundan siyah bir elbiseyle Paris'teki Avrupa Yılın Futbolcusu Ödülü olarak da bilinen Ballon d'Or etkinliğine katıldı.

Roberto Cavalli'nin kreatif direktörü Fausto Puglisi tarafından "yeniden düzenlenen" vintage uzun kollu elbise, açık sırtından aşağıya doğru uzanan altın bir iskelet detayına sahipti. Bu detayın sırtından metal kolları çıkan Spider-Man kötü adamı Doctor Octopus'a bir gönderme olduğunu fark eden Marvel hayranlarını heyecanlandırdı.

Geçen yıl, moda açısından bakıldığında genç yıldız için büyük bir yıldı. Kasım ayında 2021 Council of Fashion Designers of America Ödülleri'nde Zendaya, yılın Moda İkonu seçildi. Kabul konuşmasında "Bu benim için gerçekten gerçekleşen bir rüya" dedi ve ekledi, "[Moda] yaratıcı bir çıkış ve oyunculuğu sevmemin tüm nedenlerinin bir nevi uzantısı oldu."