Balenciaga ve Yeezy Gap İş Birliği Yolda
MODA

Balenciaga ve Yeezy Gap İş Birliği Yolda

Balenciaga kreatif direktörü Demna (Gvasalia) ve Ye'nin (Kanye West) "Yeezy Gap" ortaklığı hakkında şimdiye kadar bilmeniz gereken her şey burada.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Ocak 2022

Yeezy'nin kurucusu Kanye West (Artık Ye) ile Balenciaga kreatif direktörü Demna (Gvasalia) "Yeezy Gap" koleksiyonu üzerinde çalışıyor.

Kapsamlı paparazzi çekimlerinden, kitap ve kampanyalara, uzak mekanlardaki moda şovlarına kadar rapçiden tasarımcıya dönüşen Kanye West, işleri kurnazca yapmaktan hoşlanıyor.

Bu yüzden, ayrı yaşadığı karısı Kim Kardashian ile birlikte neredeyse sadece lüks marka Balenciaga'yı giymeye başladığında, olası bir iş birliği hakkında söylentiler çıktı.

Şimdi, ise ünlü Parisli marka Balenciaga, aslında Ye ve ikonik Amerikan perakendeci Gap ile türünün ilk örneği olan Yeezy Gap Engineered by Balenciaga adlı bir lansman için bir araya geleceğini duyurdu.

Balenciaga'nın kreatif direktörü Demna Gvasalia, artık sadece Demna olarak biliniyor, sektörde bir vizyoner. Gürcü tasarımcı, markanın 2021 sonbahar/kış gösterisi için artırılmış gerçeklik alanını ilk keşfedenlerden biri oldu ve 330 misafire sanal etkinliğin keyfini her yerden çıkarmaları için Oculus kulaklıklar verdi. Bu düzeyde bir inovasyonu kitlelere ulaştırmak amacıyla Ye ve Gap, tasarım odaklı faydacı parçalardan oluşan bir koleksiyon oluşturmak için Demna'dan yararlandı.

Haber, Kanye'nin aylardır giydiği Cloud şişme ceketin siyah versiyonunu içeren en son Yeezy Gap tasarımından sadece haftalar sonra geldi. Marka iş birliğinden önceki sürümler arasında mavi ceketin yanı sıra katmanlama için mükemmel olan bir dizi önemli kapüşonlu da çıkardı.

Her iki markanın hayranları, yeni Yeezy Gap Engineered by Balenciaga girişiminden bir parça elde etmek için biraz beklemek zorunda kalabilir. Koleksiyon bu yıl yeezygap.com'da çevrimiçi olarak küresel olarak piyasaya sürülecek. Sadece dikkat edin, gecenin bir yarısı satışa çıkıp bir kaç dakika içinde tükenebilir.