Rihanna, Savage x Fenty'nin İlk Mağazasını Açıyor
MODA

Rihanna, Savage x Fenty'nin İlk Mağazasını Açıyor

Rihanna'nın Savage x Fenty markası perakende satışa başlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Ocak 2022

Rihanna'nın Savage x Fenty iç çamaşırı serisi tamamen yeni bir güncelleme almak üzere.

33 yaşındaki şarkıcı Instagram'da Amerika Birleşik Devletleri genelinde Savage x Fenty parçalarını barındıran fiziksel perakende mağazaları açacağını duyurdu. Rihanna, "Gerçek mekanda faaliyet gösteren perakende mağazalarımızın lansmanı ile size yepyeni bir #SavageXFenty deneyimi sunmak üzereyiz! Gerçekten o zamanın geldiğine inanamıyorum ve bu deneyimi yaşamanız için sabırsızlanıyorum…" diye yazdı.

Şarkıcı, Fenty Beauty ve Fenty Skin dahil olmak üzere birçok moda ve güzellik serisini piyasaya sürdü, ancak Savage x Fenty ile yaptığı yeni girişimi, perakende alanında bir ilki işaret ediyor ve zaten çılgınca başarılı olan Fenty imparatorluğunu yükseltiyor.

Savage X Fenty yaptığı açıklamada, "Markanın 2018'deki ilk lansmanından bu yana inanılmaz büyümesinin ardından, bu yeni doğrudan tüketici deneyimi, markanın önemli pazarlardaki tüketicilere daha eksiksiz bir ifadesini getirmenin bir sonraki adımıdır." dedi.

Perakende mağazaları beş ABD lokasyonunda açılacak: Las Vegas, Los Angeles, Houston, Philadelphia ve Washington D.C. Vegas'taki lansmanın ardından, kalan şehirlerdeki mağazalar 2022'nin başlarında kurulacak.

Marka 2018'deki kuruluşundan bu yana, Savage x Fenty yaygın ticari başarı elde etti. Forbes Şubat 2021'de hattın 1 milyar dolar değerinde olduğunu bildirdi.

Geçen Eylül ayında Rihanna, Gigi Hadid, Precious Lee, Troye Sivan, Erykah Badu ve daha fazlasını içeren yıldızlarla dolu bir model kadrosunun yer aldığı ikonik yıllık Savage x Fenty gösterisinin üçüncü gösterisini gerçekleştirdi.