Miu Miu: Kalpten Kalbe
MODA

Miu Miu: Kalpten Kalbe

Miu Miu Çin Yeni Yılı’nı zihinlerin sinematik birleşmesiyle birlikte kutluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ocak 2022

Miu Miu, marka elçileri Lexie Liu ve Qiu Tian'ın rol aldığı, yeni yıl sezonu için seçilen çağdaş ve aynı zamanda klasik ürünlerinin bulunduğu Çin Yeni Yılı kampanyasını sunar.

Zihinlerin sinematik buluşmasıyla birlikte bir hikaye aralanıyor. Yeni bir yılın arifesinde hayatları farklı yönlere giden iki farklı karakterin yolları birbirleriyle kesişirken, tüyleri diken diken yapan tanıdık bir bir déjà vu hissi yaşanıyor.

Her biri merak etmeyi bırakarak farklı yönlere geri gitmeden önce anılarını içinde kayboluyorlar. Biri kendi dizelerini okur, diğeri bir melodi mırıldanır; aralarında filizlenen bağlantı ses ve uzay yoluyla kurulur.

Bu doğaçlama görüşmelerin ve neşeli anların kutlanmasında, şeylerin düzeninin soyut doğasını selamlıyoruz. Işıldayan ortak bir bakışı paylaşan gözler, yepyeni bir perdenin açılması için tam zamanında kurulan bir arkadaşlık.

Prada Grubu China Green Foundation'ın Kaplan ve Leopar ile Yürüyüş programına bağışta bulunarak nesli tükenme tehdidi altındaki hayvanlara yardım ediyor. Bu hayır kurumu, Pekin ve Şanghay'daki çeşitli popüler bilim ve doğa eğitimi faaliyetleri yoluyla kaplanların korunması konusundaki farkındalığı arttırmak için son model teknolojiyi kullanıyor ve bir kaplan ailesinin insanlarla uyum içinde yaşayabileceği ve kaçak avlanma tehdidine karşı güvende olduğu bir "büyük kedi Cenneti" yaratıyor.