Moda Markaları 'Batman'den İlham Alıyor
MODA

Moda Markaları 'Batman'den İlham Alıyor

Yakında vizyona girecek olan filmden sonra her yerde 'Batman' ürünleri görmeye hazır olun.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ocak 2022

WarnerMedia yaklaşmakta olan The Batman filminin on yılı aşkın bir süredir moda, aksesuar, güzellik, spor giyim, yaşam tarzı, oyuncaklar, kostümler ve koleksiyon ürünlerine kadar uzanan en geniş otantik ürün koleksiyonuyla birlikte piyasaya sürüleceğini açıkladığı için 'Batman' ürünlerinin her yerde olmasına hazır olun.

Mart ayında sinemalarda vizyona girecek olan Batman filmi, Fransız moda evi Lanvin, EleVen by Venus Williams, Carhartt ve Puma da dahil olmak üzere dünya çapındaki önemli markaların ürünleriyle birlikte hayranların "Batman/Bruce Wayne ve Catwoman/Selina Kyle'ı daha önce hiç olmadığı gibi yönlendirmesine" olanak tanıyor.

WarnerMedia global markaları ve deneyimleri başkanı Pam Lifford yaptığı açıklamada şunları söyledi: "'Batman' filmi heyecanla bekleniyor ve dünya çapındaki hayranlar için yaratıcı, özgün olarak hazırlanmış yeni ürünler ve deneyimlerle tamamlanacak. Bu, on yıldan uzun süredir ilk solo Batman draması ve bu güçlü yeni hikaye, hayranların ikonik DC Süper Kahramanı ile etkileşim kurması ve kutlaması için daha da fazla yola ilham verdi."

LANVİN 'BATMAN' KOLEKSİYONUNU PİYASAYA SÜRECEK

Lanvin, DC süper kahramanına bir koleksiyon adadı ve onun karşıtı olan Catwoman, ilk olarak geçen Ekim ayında Paris Moda Haftası sırasında podyumda tanıtıldı. Koleksiyonda tişörtler, kapüşonlular, asimetrik gömlekler, denim, metal örgü elbiseler ve mavi ve mor tonlarında ters çevrilebilir bir ceketin yanı sıra çizgi romanlardan zamansız görüntülerden ilham alan Batman ve Catwoman'ın yüzleri yer alıyor.

Lanvin ayrıca spor ayakkabılar, Batmobile'den ilham alan bir minaudiere çanta ve çeşitli deri çantalarla Gotham City tarzında doygun renklere ve Art Deco çizgilere sahip aksesuarlar tasarladı.

Lanvin, EleVen by Venus Williams, Carhartt ve Puma 'Batman'dan ilham alan koleksiyonları piyasaya sürecek.

Diğer moda ve ayakkabı işbirlikleri, Venus Williams'ın yaşam tarzı ve moda öncüsü aktif giyim markası EleVen by Venus Williams'ın neon ışıklarından, yağmurda kaygan kaldırımlardan ve Gotham City'nin gece yarısı ay ışığından ilham alan tamamen yeni bir koleksiyonunu içeriyor. Görünümler arasında bağcıklı detaylı kapüşonlular, çıtçıtlı taytlar ve vegan deri ceketin yanı sıra spor sutyenleri, eşofman altı ve tenis elbiseleri yer alıyor.

Ayrıca koleksiyonluk saatler, mücevherler ve deri eşyalardan oluşan bir The Batman x Fossil kapsül koleksiyonu da olacak. 28 Şubat'ta piyasaya sürülen koleksiyon, yeni filmdeki esrarengiz süper kötü adam The Riddler ve Batman'in imzası olan Batsuit'ten ilham alan sınırlı sayıda tasarımlar içeriyor.

GÜZELLİK MARKALARI 'THE BATMAN' İLE BİR ARAYA GELDİ

Batman ayrıca, cinsiyetsiz yeni bir koku, ruj ve mum sunan lüks haute parfumerie House of Sillage ile güzellik dünyasına adım atarken, Emilie Heathe, 'The Batman' karakterlerinin yeniden tasarlandığı üç yeni oje renginden oluşan sınırlı sayıda bir koleksiyonu piyasaya sürecek.

Batman ve Selina Kyle'dan (Catwoman) ilham alan kıyafetler de dahil olmak üzere, filmi kutlamak için Rubies'in yeni, resmi lisanslı yetişkin ve çocuk kostümleri de olacak. Ek aksesuarlar ve evcil hayvanlar için The Riddler ve Batman kostümlerine dayalı kostümler, Cadılar Bayramı için zamanında satışa çıkacak.

'Batman' 2022'nin merakla beklenen filmlerinden biri. Reeves'in yönettiği filmde Bruce Wayne/Batman rolünde Robert Pattinson, Catwoman/Selina Kyle rolünde Zoë Kravitz ve Penguen rolünde Colin Farrell yer alıyor.