New York Moda Haftası Programı Açıklandı
MODA

New York Moda Haftası Programı Açıklandı

Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi (CFDA), 11-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan New York Moda Haftası'nın programını açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Ocak 2022

CFDA ve IMG, birkaç hafta boyunca "olacak mı, olmayacak mı" söylentilerinin ardından, moda endüstrisinin önde gelen tasarımcılarından birçoğunun yüz yüze defile planlarını gerçekleştireceğini doğruladı.

Gabriela Hearst, Michael Kors, Khaite'den Cate Holstein, Tom Ford, Coach'dan Stuart Vevers ve Christian Siriano dahil olmak üzere bir dizi büyük isim defile gösterileri veya dijital aktivasyonlar sunmak için geri dönecek.

Ek olarak, Dauphinette, Interior, Judy Turned, Loring, Luchen, Melke, Saint Sintra ve Zankov gibi yeni yüzlerden oluşan bir grup, yüz yüze etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Gösteriler ve sunumlar, katılanları desteklemek için yıl boyunca kullanılabilecek olan CFDA'nın dijital merkezi Runway360 üzerinden yayınlanmaya devam edecek.

CFDA ayrıca, yüz yüze gösterilerin, bireylerin girişte Covid-19 aşılarının kanıtını sağlamasını ve içerideyken her zaman maske takmasını gerektiren New York Eyaleti sağlık yönergelerine uygun olarak gerçekleştirileceğini belirtti. Ayrıca sosyal mesafeyi sağlamak için yeterli alana sahip gösteri mekanlarında misafir kapasitesi azaltılacak.

Koşullara rağmen, çoğu marka, hafta boyunca gerçekleşecek önemli sayıda fiziksel etkinliği ortaya koyan programla birlikte, şimdilik kişisel podyum gösterilerine devam edecek gibi görünüyor.