Miu Miu Tigers T-shirt Koleksiyonu
MODA

Miu Miu Tigers T-shirt Koleksiyonu

Miu Miu, Çin burcu Kaplan yılını kutlamak için üzerinde büyük kedi resimlerinin basılı olduğu yeni t-shirt koleksiyonunu tanıttı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ocak 2022

Hareketli ve yaşam dolu bir dönemi sembolize eden Kaplan yılını sevimli figürlerle kutlayan Miu Miu, yeni seride ikonik Kaplan illüstrasyonlarına yer veriyor.

Ikki Kajiwara'nın yazdığı ve Naoki Tsuji'nin çizdiği bir manga çizgi romanı olarak ortaya çıkan "Tiger Mask", Toei Animation tarafından 1969'dan 1971'e kadar yayınlanan 105 bölümlük bir animasyon dizisine uyarlanmıştır. Gerçek kimliğini kimsenin bilmediği kaplan karakteri, yenilmeyen bir güreşçi ve aynı zamanda yetim çocukların yakın dostudur.

Süper kahraman hayranlığının zirvede olduğu 1968'de Tiger Key tarafından yaratılan ve kaplan desenli korsesiyle dikkat çeken "Tiger Girl" vahşi kaplan ortağıyla beraber suçla savaşan zorlu bir sarışın olarak resmedilir.

Disney'in "Tillie Tiger" karakteri, 1936 yılına kadar Elmer Elephant'ın sevgilisi olarak ekranlarda görülen çok sevimli bir kaplan karakteridir.
Yine Disney sayesinde 1968'de hayatımıza giren Winnie the Pooh hikayelerinin durdurulamaz karakteri Tigger kendi anlatımıyla harika, canlı, insana benzeyen bir oyuncaktır.

Tüm bu unutulmaz kaplan karakterlerini t-shirt koleksiyonunda bir araya getiren The Tigers t-shirt koleksiyonu, 2022 Ocak ayı ortasından itibaren seçili Miu Miu mağazalarında ve miumiu.com web sitesinde yer alıyor.