Louis Vuitton, Virgil Abloh'u Anmaya Devam Ediyor
MODA

Louis Vuitton, Virgil Abloh'u Anmaya Devam Ediyor

Kasım 2021'deki zamansız ölümünden sonra Virgil Abloh, Louis Vuitton tarafından onurlandırılmaya devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ocak 2022

Virgil Abloh'un spor ayakkabı oyununda bıraktığı iz o kadar derin ki, başka birinin onu tekrarlayacağını hayal etmek zor. Yetenekli tasarımcı artık aramızda olmamasına rağmen, onun tüm kültürü değiştiren tasarımlarını değerlendirme fırsatımız var. En son gün yüzüne çıkan ise Virgil Abloh'un The Louis Vuitton ve Nike için ortaya çıkardığı "Air Force 1"i.

Louis Vuitton ve Nike, geç tasarımcının Air Force 1 spor ayakkabılarını sınırlı sayıda piyasaya süreceklerini duyurdular. Ayakkabılar, moda evinin İlkbahar 2022 koleksiyonunun bir parçası olarak geçen Haziran ayında piyasaya çıktı ve o zamandan beri heyecanla bekleniyordu. Ancak Sotheby's New York'ta sadece 200 çift açık artırmaya çıkacak.

Gelirlerin, tasarımcının 2020'de Siyah moda öğrencileri için başlattığı Virgil Abloh "Post Modern" Burs Fonu'na gideceği bildiriliyor. Abloh'un moda endüstrisine katkıları yadsınamaz ve Louis Vuitton ile Nike oluşmasına yardım ettiği topluluğa yardım ederek Abloh'u onurlandırmaya devam ediyor.

Aynı zamanda 20 Ocak Perşembe günü Louis Vuitton, Virgil Abloh ve ekibi tarafından tasarlanan son koleksiyonu görücüye çıkaracak.