Versace'nin Başrolleri Bella ve Gigi Hadid!
MODA

Versace'nin Başrolleri Bella ve Gigi Hadid!

Bella ve Gigi Hadid, Donatella Versace eşliğinde Versace İlkbahar-Yaz 2022 kampanyasında!

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Ocak 2022

Süper model kız kardeşler Bella ve Gigi Hadid, Versace İlkbahar-Yaz 2022 kampanyasında birlikte rol alıyor ve onlara Donatella Versace eşlik ediyor.

Ünlü fotoğraf ikilisi Mert Alaş ve Marcus Piggott ilham almak için Versace'nin mirasına ait görüntülere baktı ve Richard Avedon'un marka için çığır açan fotoğrafçılığını anımsatan cesur ve güçlü kompozisyonlar yarattı.

Versace'nin yetenekle olan uzun süreli ilişkisi bu yeni kampanyada aile ve aidiyetin farklı biçimlerinde keşfedilmesiyle kutlanıyor. Versace İlkbahar-Yaz 2022 kampanyasında Bella ve Gigi arasındaki kardeşlik bağıyla başlayan görüntüler, Donatella'nın yer aldığı bir kare aracılığıyla kardeşlik, topluluk, dostluk ve küresel Versace ailesinin güçlü, güçlendirici bağlarına yolculuk ediyor.

Donatella Versace, "Yaptığım her şeyin merkezinde aile var, bu yüzden Bella ve Gigi'yi çok seviyorum. Kız kardeşler arasındaki gücü mükemmel bir şekilde örnekliyorlar ve bu mesajı dünya çapında Versace kardeşliğimizle paylaşıyorlar. Bu kampanyanın 2022'nin başında küresel Versace ailesine sıcak bir kucaklama olmasını istiyorum!" diyor.